SAOBRAĆAJNI HOROSKOP: Blizanci i Lavovi kao da voze „Formulu“, za Škorpije ne postoji semafor

Ovnovi vole adrenalin

Iako su pripadnici ovog znaka obično dobri i sposobni vozači, u vožnji su skloni nepromišljenim i preodvažnim reakcijama. Za njih je tipično ubrzavanje na raskrsnici, kao i prolazak kroz žuto svetlo.

U gužvama su živčani i psuju, pa i kad su dobro raspoloženi i nigde im se ne žuri. Drugi vozači ih jednostavno živciraju iz navike. Vole nove automobile u kojima se ističu, a ne bi imali ništa protiv kabrioleta.

Bik voli da uživa dok vozi

Pripadnike ovog znaka najčešće ćete videti kako za volanom pevuše svoju omiljenu pesmu i mrdaju glavom u ritmu muzike. Nisu ljubitelji prebrze vožnje i moglo bi se reći da su savesni vozači. Poštuju sobraćajna pravila više od ijednog drugog znaka.

Njihov je omiljen automobil onaj koji deluje impresivno i novo, a poznat je po svojoj sigurnosti.

Blizanci su prvaci multitaskinga

Pripadnici ovog znaka su spretni vozači koje ćete najlakše uočiti po telefonuj u ruci. Kako su i u životu pristalice multitaskinga, to su i u vožnji, pa im ne predstavlja problem jesti, piti kafu, šminkati se ili telefonirati za volanom. Bolji su suvozači nego vozači jer iznenađuju druge svojim reakcijama, pa im drugi često trube u vožnji. Vole moderne i praktične automobile u živim bojama.

Rak voli duga putovanja

Rakovi su pomalo nervozni vozači koji će često psovati sebi u bradu, ali i trubiti zbog tuđih postupaka te uporno buljiti u vozača kojii mu je oduzeo prednost. Ipak, savesni su vozači i najčešće poštuju saobraćajne propise, a omiljeni su mu automobili oni koje doživljava udobnima. U njih će staviti razne ukrase, a obožavaju duga putovanja u odabranom društvu.

Vožnja

Najčešće su Rakovi ti koji trube, Foto: Profimedia.rs

Lavovi ne sklanjaju nogu s gasa

Ovaj vatreni znak odličan je vozač i ljubitelj brzine kojem se noga često "omakne" na gasu. U vožnji je dosta tašt i često se u svojoj glavi takmiči sa drugim vozačima. U vožnji, kao i u životu, voli privlačiti pažnju, a to čine posebnim tablicama, nalepnicama i natpisima na automobilu. Omiljeno vozilo Lavova je veliko i skupo.

Device su dobri vozači

Pripadnici ovog znaka često su dobri vozači, ali jako kritični prema svim drugim učesnicima u saobraćaju, od pešaka do drugih vozača. U vožnji pažljivo usporavaju brzinu da ne bi oštetili auto na ležećim policajcima. Vole velike i udobne automobile, a automobil snova im je džip.

Vage ne gledaju baš na put

Iako su spretni vozači, pripadnicima ovog znaka sitne i veće saobraćajne nesreće nisu nepoznate. Obično ih sami uzrokuju jer ne obraćaju dovoljno pažnju na ono što se događa oko njih. Takođe, skloni su i glasnoj muzici i telefoniranju za vreme vožnje. Nije im toliko bitno koje je vrste automobil, ali im je važno da ima odličnu opremu.

Škorpije su temperamentni vozači

Pripadnici ovog znaka su temperamentni vozači koji lako gube živce u saobraćaju. Vole brzu vožnju, a saobraćaj ponekad doživljavaju kao igricu i predviđaju u koju će se traku prebaciti drugi vozači ili za koliko će se sekundi upaliti zeleno svetlo. Vole brze automobile i noćnu vožnju.

Strelcu je vožnja sport

Strelcevi su poznati po svojim dobrim veštinama parkiranja, a vožnju doživljavaju kao sport. Zbog toga im kazne za prekoračenje brzine nisu nepoznanica, a u svoje sposobnosti ponekad i previše veruju. Omiljeni automobili su im sportske verzije svih renomiranih vozila.

Jarac mrzi nekulturu u vožnji

Pouzdani vozači, Jarčevi će radije voziti ispod dopuštenog ograničenja brzine nego iznad. Paziće na optimalnu potrošnju goriva i pridržavaće se nepisanih pravila o vozačkoj kulturi, a uvrediće se ako im se ne zahvali vozač kojeg su propustili ili ako drugi ne upale žmigavac za skretanje. Idealan automobil za njih je moderan model poznat po sigurnosti i obično u tamnim nijansama.

Vodoliju najviše uznemirava policija

Pripadnici ovog znaka su prirodni vozači, koji se vožnjom ne opterećuju previše već im automobil služi kako bi došli do svog cilja. Poprilično se dobro snalaze u nepoznatim ulicama, a zabavlja ih posmatranje drugih vozača u saobraćaju. Najviše ih uznemirava prizor saobraćajnog policajca, jer je uveren kako su nepošteni i kako su se urotili protiv njega. Voli klasične automobile, pa i oldtajmere.

Ribe gube živce zbog kvarova

Pripadnici ovog znaka poprilično su smireni i stabilni vozači, kojima je pozicija za volanom idealna za razmišljanje. Vole vožnju, a u saobraćaju su vrlo korektni i rado će pomoći drugim vozačima. Nisu baš spretni u parkiranju, a ono što ih najviše može izbaciti iz takta su česti kvarovi. Vole manje i moderne automobile, a uložiće i u lepe presvlake za sedišta.

Izvor; Prva

Pogledajte još