DJEČACI: Ne odajemo planove i sviramo NARODNU GUZIKU!

1. Kakav repertoar pripremate za Beer Garden?

IVO: Izvodićemo pesme sa sva tri dosadašnja albuma, uključujući i poslednji ''Firma',' koji je izašao pre dva meseca.

2. Predstavite nam u kratkim crtama bend?

IVO: Dječaci su Zoni (producira i repuje) Vojko (producira i repuje) i ja, koji samo repujem. U live verziji pridružuju nam se Smoljan na basu, Đole na bubnjevima i Antonio na gitari i synthu. Sviramo NARODNU MUZIKU. ZONI: Laže. Sviramo GUZIKU!

3. Svirate na otvorenom? Šta mislite o takvim svirkama?

IVO: Volimo ih, jer zvuk obično bude bolji nego u zatvorenim prostorima. ZONI: Volim sve svirke, jer su to noći u životu kada sam obasipan ljubavlju i pažnjom. Ako je leto, to je dobro, jer nije hladno. ako je napolju, to je isto dobro, jer ima vazduha za disanje.

4. Koji je za vas najbolji način da provedete dan u BG-u?

IVO: To je već pitanje za nekog iz Beograda, al' ako Beograđani dođu na naš koncert, sigurno neće zažaliti. ZONI: Najbolji način je možda provesti vreme radeći na nečemu što donosi novac, ali mi ćemo tim povodom i doći u Beograd, tako da ćemo svakako provesti dan na najbolji način.

5. Volite pivo?

IVO: Igram utorkom i četvrtkom fudbal posle koga svi uvek ostanu da piju pivo. Nezamislivo je drugačije. ZONI: Pivo mi najviše prija kad se probudim u firmi u subotu, nema nigde hrane, a ostala je hrpa napola popijenih piva od večeri pre, pa ih koristim kao prehrambeni proizvod.

6. Kakvi su vam planovi za ovo leto?

IVO: Sviraćemo koncerte, počećemo da radimo neku pesmu koja neće bit s*anje, pročitaću bar jednu knjigu do kraja. ZONI: Naučio sam ne odavati planove, bude bolje po planove.


dum

Pogledajte još