SVET JOJ APLAUDIRA: Ostala je invalid, a zbog onoga čime se bavi svi joj skidaju kapu!

Džordan Boun (25) ostala je paralizovana od grudi na dole u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je imala samo 15 godina.

Nakon nesreće, ceo svet joj se srušio i mislila je da nikada više neće biti srećna. Međutim, tada je počela da bloguje i pokrenula bjuti blog, što je bio ogroman uspeh s obzirom na to da nije mogla da podigne ruke kako bi se našminkala.

"Konstantno sam plakala jer sam želela da se šminkam kao i pre nesreće. I na kraju sam uspela, a ono što pokušavam da kažem ljudima preko videa jeste da sve što je neostvarivo kad tad će se ostvariti".

Džordan je imala 15 godina kada je doživela nesreću.

"Muzika je bila glasna i nekako se nisam osećala bezbedno. Nakon sudara zgrabila sam ruku svog prijatelja i pomislila da sam 'mrtva'. Kada sam se osvestila videla sam da nešto nije bilo u redu, bila sam zaglavljena. Pojas mi je bio oko vrata i nisam mogla da dišem. Moje telo je tada počelo da otkazuje", rekla je ona.

Na intenzivnoj nezi je provela pet dana, a u bolnici šest meseci.

Njeni prijatelji su zadobili lakše povrede, a ona se i u bolnici i van nje borila za život.

Iako može da pokreće ruke, nema kontrolu nad svojim nogama i prstima. Ali ipak osnovala je sopstveni biznis - kozmetički blog.

Na Jutjubu i Instagramu prati je više desetina hiljada ljudi.

Iako joj nije joj bilo nimalo lako, ipak je uspela da se izbori. Nakon nesreće je mislila da nikada neće pronaći onog pravog, ali ipak se udaje za čoveka svojih snova.

Priključila se i dobrotvornoj organizaciji koja brine o mladima i njihovoj bezbednosti na putu.

"Dolaskom u ovu organizaciju počela sam da verujem u sebe, da utičem na druge i da im pomažem. Ja samo želim više bezbednosti na putu, želim da doprem do ljudi koji ne razmišljaju o nesrećama i da svi shvate da nisu nepobedivi za volanom".

Čak i Kajli Džener prati rad ove mlade devojke i podržava je.

Pogledajte još