SUDBINA U ZVEZDAMA: Dnevni horoskop za 26. jul

OVAN (21.3.- 20.4.)ARIES

Merkur koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa i dalje u konjukciji sa Suncem a u dobrom aspektu sa asteroidom Psihmo daje vam sposobnost da dobro procenite i poslovne mogućnosti i saradnike.U večernjim satima ulazak Meseca u Strelca donosi vam povoljne vesti iz inostranstva.

BIK (21.4.- 21.5)TAURUS

Saturn, planeta ambicije koji vlada vašom astrološkom kućom inostranstva i stručnog usavršavanja u astrološkoj kući partnerskih odnosa u konjukciji sa Mesecom, planetom emocija i promenljivog raspoloženja može doneti neodlučnost po pitanju donošenja važne odluke u vezi sa poslom sa strancima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)GEMINI

Danas imate potrebu da sarađujete sa Lavom ili nekim ambicioznim znakom.Sunce koje vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u konjukciji sa Merkurom vašim vladaocem čini vas sposobnim da svakog ubedite u ono što želite. Nervira vas osoba koja pokušava da vam nametne svoju volju.

RAK (22.6. – 22.7.)CANCER

Saturn koji vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa u konjukciji sa Mesecom donosi osećanje superiornosti i spremnost da se dogovorite sa jednim Jarcem ili Škorpijom oko bitnih pitanja.Mars koji vlada vašom astrološkom kućom karijere, uspeha i porodice u vašem znaku čini vas ambicioznim ali ne i istrajnim.

LAV (23.7.- 22.8.)LEO

Nemojte dozvoliti da vas bilo ko isprovocira kada je u pitanju jedan Rak. Verujete da možete ubedite Devicu ili Bika da treba da prihvate vaš predlog.Uran koji vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa i braka iritira vas i čini nespokojnim ako ste u tajnoj vezi ili vam se partner ne javlja.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Venera koja vlada vašom astrološkom kućom novca i posla i astrološkom kućom inostranstva na prvom stepenu vašeg znaka donosi pojačani optimizam po pitanju novca.Mesec koje vlada vašom astrološkom kućom javnosti i popularnosti u večernjim satima u napetom aspektu sa Venerom donosi sukob sa ženama.

VAGA (23.9. – 22.10.)LIBRA

Nespokojni ste zbog nekih događaja na koje nemate uticaja. Neko vas je iznenadio i vi niste načisto kako das e prema toj osobi postavite. Naglašeno astrološko polje karijere, autoriteta vas čini spremnim da nekog nagovarate na nešto što vi smatrate ispravnim.U večernjim satima dobijate poziv od jednog Bika.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)SCORPIO

Saturn koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u konjukciji sa Mesecom koji vlada vašom astrološkom kućom inostranstva i stručnog usavršavanja donosi vam mogućnost nalaženja posla u inostranstvu ili ćete dobovi vest o novcu koji vam najverovatnije neko duguje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)SAGITARIUS

Mars koji vlada vašom astrološkom kućom radosti, zadovoljstva, ljubavi u Raku vam uopšte ne odgovara jer vas čini konfuzinim po pitanju finansija. Niste načisto čime bi trebalo da se bavite već nečim, moguć je veliki dobitak u novcu.Saturn koje vlada vašom astrološkom kućom novca i posla u Škorpiji omogućava vam stvorite tajni fond.

JARAC (22.12.- 20.1.)CAPRICORNUS

Mars, planeta akcije u astrološkom polju partnerskih odnosa donosi vam nezadovoljstvo saradnicima jer je Mars u Raku slab.Ne ulazite u sumnjive poslove i nemojte davati obećanja koja nećete moći da održite. Verujete u mogućnost obnove saradnje sa Škorpijom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)AQUARIUS

Nerviraju vas poslovi koji su ispod vašeg nivoa ili obaveze koje su rutinske. Imate potrebu da se istaknete u nekom poslu koji vam može doneti popularnost i koji vam može omogućiti bolju komunikaciju sa većim brojem ljudi.Venera koja vlada vašom astrološkom kućom privatnog biznisa, doma i porodice u Devici donosi nestašicu novca.

RIBE (20.2.- 20.3.)PISCES

Naglašeno astrološko polje inostranstva tokom dana može doneti poziv od nekog koga dugo niste videli. Imaćete priliku da se sretnete sa jednim Rakom ili Jarcem id a o svemu otvoreno razgovarate. Ne ulazite u poslove koji vas mogu iscrpljivati a nisu dovoljno plaćeni.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još