Zavirite u njihove snove: 10 omiljenih muških seksualnih fantazija

1) SEKS SA POZNATOM LIČNOŠĆU

Svaki muškarac mašta u nekom trenutku o tome da spava sa nekom glumicom. Trenutno su najpopularnije Skarlet Johanson, Dženifer Aniston, Sofija Vergara, Džesika Alba, Mila Kunis, Anđelina Džoli, Selma Hajek.

2) TROJKA

Takozvana “trojka” je veokvima ulazila i izlazila iz mode. Grupni seks i orgije bile su uobičajene u vreme starih Grka i Rimljana, ali je seks utroje postao popularan u poslednjih nekoliko decenija. Muškarci uglavnom sanjaju o tome da vode ljubav sa dve devojke, retko da su u kombinaciji dva muškarca i jedna žena.

3) DVE DEVOJKE

Jedna od omiljenih muških fantazija je i kako posmatraju dve devojke kako semaze. Ali je sasvim sigurno da ne bi mogli da izdrže do kraja, nego bi morali da im se pridruže.

4) SLOBODNIJI SEKS

Ima muškaraca koji bi voleli da budu maltretirani i da im se nanosi bol. U tom slučaju najverovatnije maštaju o Sofiji Vergari.

5) SEKS NA JAVNOM MESTU

Bilo da je reč o zadnjem sedištu u taksi vozilu, o liftu, muškom wc-u, u zadnjem redu u avionu... sve su to mesta na kojima mogu da budu egzibicionisti.

6) VEZIVANJE

Maštaju i o tome da oni budu vezani, ili da je partnerka vezana i da oni imaju potpunu kontrolu. Prema anketi jednog muškog časopisa, čak 50 odsto bi voleli da probaju seks kada su im ruke vezane.

7) PREOBLAČENJE

Jedna od vrlo čestih maštarija jeste i “igranje” raznih uloga, na primer, da je partnerka obučena kao francuska sobarica, ili Plejbojeva zečica...

8) DEVICA

Ima mnogo i onih koji zamišljaju da vode ljubav sa mladom devojkom koja je jošnevina. Ovakvi “slučajevi” bi možda zahtevali i psihološku analizu.

9) UHVAĆENI NA DELU

I ovo je, takođe, jedna vrsta egzibicionizma, kada maštaju o tome da neko upadne u sobu dok vode ljubav.

10) SEKS BEZ OBAVEZA

Ova seksualna fantazija ima sledeći kraj: kad je sve gotovo, ona odlazi, a on ne razmišlja da li su joj povređena osećanja, da li mu nešto zamera, ne očekuje da je ponovo zove....

Izvor: tvbest

Pogledajte još