11 razloga da se pojedincima ZABRANI pristup društvenim mrežama

0

Susret sa ovim ljudima čini da mislimo da je za internet neophodna dozvola, poput one za vožnju! Smarači koji svima upropaste dan živ su dokaz da nisu društvene mreže za sve.

1. Zbog statusa u kojima se žale da su depresivni, kako bi ih drugi pitali šta im je. – Ok, osećaš se patetično i željno pažnje, al što je mnogo, mnogo je.

2. Zbog ekstremističkih političkih i verskih mišljenja, kojima ovde definitivno nije mesto. – Društvene mreže jesu mesto na kom možeš slobodno da kažeš sve što misliš, ali nekim raspravama nije mesto online.

3. Zbog Candy Crush Saga pozivnice, koje će biti odbijene, a pritom nas i izludeti. – Spam, spam, spam SPAM! Kad vidim notifikaciju, želim da to bude komentar nekog od prijatelja, a ne tvoja igrica.

4. Zbog neprimerenih slika, kao što su npr. slike raznih povreda. Niko to ne želi da gleda! – Upravo doručkujem, HVALA na toj divnoj slici otvorenog preloma ruke!

5. Zbog previše slika nekog događaja – rođendana, veridbe, venčanja, godišnjih odmora. Pohvalite se, ali nemojte maltretirati. To važi i za slike dece. Sve preko deset je preterano i biće ignorisano.

6. Zbog slika svakog obroka u danu. Svi znamo kako izgledaju pahuljice u mleku. A i da ne znamo, ne moramo da ti brojimo zalogaje.

7. Zbog poziva na 1.001 nebitan event. – Ok, jasno je ko organizuje, kome je bitno, ali aman, da nas zanima i sami bismo našli.

8. Zbog slika na kojima ste vi ispali savršeno, a mi kao Pepeljugine sestre. – To treba da bude kažnjivo zakonom. Posebno ako nas tagujete!

9. Zbog nepotrebnih hashtagova. #osećamseblagosloveno

10. Zbog selfija koje objavljujete svaki dan, a svi su identični. Nisi Kristen Stjuart, promeni izraz lica, aman!

11. Zbog komentarisanja svake slike i statusa, posebno ako ste stariji član daleke porodice

Nadlanu / T.D.

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.