KAKAV SU VAM DAN ZVEZDE SPREMILE: Horoskop za 28. jul

0

Saznajte šta vas danas čeka

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Venera koja vlada vašom astrološkom kućom novca i posla ali i partnerskih odnosa i braka krenula je reterogradnim hodom ka vašoj astrološkoj kući kreativnosti i možete očekivati povoljne vesti u vezi sa nekim projektom o kome dugo već razmišljate ili ste moguće razmišljali i da odustanete ako se radi o saradnji sa strancima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Venera koja vlada vašom astrološkom kućom ličnositi, krenula je retrogradnim hodom i vi imate potrebu da jedan posao do koga vam je veoma stalo ipak završite u što je moguće kraćem roku. Merkur, planeta biznisa koji vlada vašom astrološkom kućom novca i posla još uvek u konjukciji sa Suncem donosi uspeh onima koji se bave pisanjem, medijima ili umetnošču.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Očekujete poziv od jednog Lava, Device, Strelca. Nešto u vašem životu kreće s mrtve tačke ali vam još uvek nedostaje potreban novac .Merkur koji vlada vašom astrološkom kućom ličnositi ali i doma i privatnog biznisa dobro je postavljen prema vašem znaku i nemate razloga da brinete da li će se situacija odvijati povoljno ili ne.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Tokom dana vaše raspoloženje se menja jer Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom ličnositi iz vatrenog Strelca prelazi u Jarca i vi iz jednog bezbrižnog stanja prelazite u stanje ambicije i pokušavate da nadoknadite sve ono što ste propustili. Ovaj tranzit donosi i vest od Vage ili Bika u vezi sa novim poslom ili nastavkom započetog.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Nalazite se u fazi iščekivanja da se nešto dogodi jer Venera koja vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa kreće ka vašem znaku u retrogradnom hodu i vi ćete verovatno dobiti neku ponudu, vest od nekog ko želi da vam pomogne i bićete u stanju da se postavite kako treba prema problemu sa kojim ste suočeni.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO
Naglašeno astrološko polje vaše ličnosti sa Venerom koja u retrogradnom hodu kreće ka Lavu i ka vašem astrološkom polju tajni čini vas spremnim da poslušate savet jednog Raka, Bika ili Jarca jer će i Mesec, planeta emocija i raspoloženja u večernjim satima ući u vaše peto polje. To bi moglo značiti da imate potrebu za zaštitom i pomalo detinjasto raspoloženje, potrebu za savetima i mirnim stilom života.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Naglašen znak Lava sa Juiterom, Suncem, Merkurom čini vas veoma društvenim a Venera koje vlada vašom astrološkom kućom ličnositi kreće iz vaše dvanaeste kuće tajni ka astrološkoj kući društvetnog života i donosi potrebu za obnavljanjem nekih veza i kontakata. Tranzit Meseca naglašava potrebu da više pažnje obratite na članove porodice koji su ambiciozni ali i nezadovoljni svojim statusom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Jupiter koji vlada vašom astrološkom kućom novca i posla sprema se da uskoro uše u astrološku kuću karijere iz astrološke kuće inostranstva. Ovo bi mogao biti znak dobre zarade u radu sa strancima ili osobama za koje ste vezani prijateljskim, kolegijalnim ili rodbinskim vezama. Jedan Rak pokušava a vas nagovori na nešto na šta vi nerado pristajete.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Prilično naporan dan jer je Saturn koje vlada vašom astrološkom kućom novca i posla u napetom aspektu sa Venerom planetom blagostanja i vi niste sigurni da li je vaša karijera krenula u dobrom pravcu. Trebalo bi da budete mnogo oprezniji kada radite s novcem i kod zajedničkog ulaganja u posao koji vam nije baš pouzdan, naročito ako ste početnik u poslu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Tokom dana možete biti plahoviti i nedovoljno sigurni u sebe ali ipak entuzijasta. Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa ulaskom u vaše astrološko polje ličnosti donosi razmišljanja o nekom novom biznisu. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa jednim Lavom oko pomoći koju od njega očekujete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Tokom dana dobijate priliku da se sretnete sa prijatljima. Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom posla i svakodnevnih aktivnosti, hroničnih tegoba prelazi iz znaka Strelca i vaše astrološk kuće javnosti u Jarca što vas čini pomalo nervoznim i ako ste mladi, prilično nesigurnim u sebe. Ne odustajete od svojih planova.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Naglašeno astrološko polje inostranstva, rođaka, duhovnosti i naglašeno astrološko polje karijere, autoriteta donosi mogucnost uspeha u radu sa strancima. Možete dobiti priliku da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli i ko vam je posebno veoma drag i verovatno ćete uspostaviti dobru komunikaciju. Devica vam nudi mogućnost nastavka saradnje.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Foto: Nadlanu Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.