Požar ju je unakazio, ali je ON ostavio sve da bude sa njom: Ovaj neverovatni par se verio!

0

Majkl Hoskin i Turia Pit upoznali su se u osnovnoj školi. Vezu su započeli 2009. godine, a dve godine kasnije ona je doživela strašnu nesreću. Tokom održavanja ultramaratona je trčala kroz šumu kada ju je zahvatio požar i tada je zadobila opekotine na 65 posto tela. Ostala je bez prstiju desne ruke i provela je pet meseci u bolnici.

Majkl je odustao od karijere policajca kako mogao da se stara za nju, a par je nedavno objavio da su se verili, piše Dejli Mejl.

„Pre četiri godine sam kupio dijamantski prsten dok je bila na intenzivnoj nezi. Ne želim da je ljudi sažaljevaju, jer ona samo želi da nastavi sa svojim životom“, rekao je Majkl.

Za ljubav svog života kaže da ima neverovatnu snagu.

„Voli da provodi vreme van kuće, oboje volimo okean, pa tamo provodimo dosta vremena zajedno“, dodao je.

Turia je uzbuđena zbog veridbe, posebno jer je često govorila da je Majklova ljubav razlog njenog oporavka kao i da je zbog njega najsrećnija devojka na svetu.

„Predivno je imati takvog čoveka u svom životu. On budi ono najbolje u meni i srećna sam što ću provesti ostatak života s njim“, rekla je.

Nakon nesreće nastavila je da se bavi trčanjem, biciklizmom, plivanjem i drugim sportovima, a počela je i sa humanitarnim radom pa je prikupila nekoliko stotina hiljada dolara za humanitarne svrhe.

Nadlanu / izvor:dailymail

Foto: facebook prt scr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.