5 stvari o ženama koje muškarci NIKADA neće razumeti

0

Žene su jednostavna bića… ali samo kad spavaju. Znamo da smo komplikovane i znamo da se to nikada neće promeniti, a znamo i da ta komplikovanost uzrokuje najviše problema upravo muškarcima. Ovo su stvari koje oni nikada neće shvatiti, ma koliko se god trudili:

Naš šoping
Ne sve, ali veliki broj žena voli da kupuje često, češće, najčešće. Naravno da nam ne trebaju nove stvari, ali život se ne sastoji samo od stvari koje nam trebaju. Ponekad je reč samo o stvarima koje ŽELIMO.

Naše cipele
Muško oko ne vidi razliku između 5 pari crnih cipela koje izgledaju sasvim slično, ali mi vidimo. Vidimo i razliku između nijansi svetloplave, a to je ujedno i razlog zašto imamo toliko “istih” cipela. Nisu iste, reč je o detaljima.

Zašto trpimo cipele
Bole nas noge od štikli, pa zašto ih onda stalno nosimo? Odgovor je vrlo jednostavan – jer su lepe, a za lepotu se ponekad mora žrtvovati.

Naši dvostruki standardi
Namerno se šišamo samo pola centimetra i svejedno želimo da to primetite jer to znači da nas volite. S druge strane, ne želimo da primetite kad se ugojimo par kilograma, jer to onda znači da nas ne volite dovoljno.

Tračarenje
Nismo zle zato što ogovaramo drugaricu koja ovaj put nije mogla sa nama na kafu i ne, to ne znači da ju mrzimo. To je samo izduvni ventil koji nas čini srećnijim, opuštenijim ženama.

Nadlanu / izvor: index.hr

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.