FORMULA USPEŠNIH ŽENA: Budi neodoljiva muškarcima – evo i kako!

0

Znaš li koja je tajna velikih zavodnica? Zašto one uspeju da smotaju bilo kog muškkarca a ti si I dalje solo? Evo ormule koju bi trebalo odmah da usvojiš.

Smisao za humor

Svako voli osobu uz koju se može nasmejati, ali humor ne funkcioniše jednako kod žena i muškaraca. Osim što se smejemo drugačijim stvarima, drugačije percipiramo humor kada je u pitanju privlačnost. Žene vole muškarca uz kojeg se mogu dobro nasmejati, muškarci imaju isti osećaj kad su u pitanju žene, ali kada je reč o muškom rodu, stvari funkcionišu malo drugačije – muškarci vole smešne žene, ali još više vole žene koje se smeju njihovim forama.

Ličnost

Žene koje se slažu sa svim što kaže muškarac privlače slabiće i muškarce koji ne prihvataju kritiku – kada je u pitanju seksipil i privlačnost, pravi muškarci vole one žene koje imaju ličnost i sopstveno mišljenje koje se nužno ne poklapa s njihovim.

Sposobnost da ulepšaju dan

Istraživanja pokazuju da se ne zaljubljujemo u osobu, nego u način na koji se osećamo kad smo s nekom osobom. Drugim rečima, možeš biti najbolja osoba na svetu, ali ako je u tvom društvu dosadno, nećeš imati puno sreće kada je reč o privlačenju muškaraca.

Izvor: Index.hr

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.