SUDBINA U ZVEZDAMA: Horoskop za 29. jul

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Tranziti planeta vam ne idu u prilog. Neko vas može s razlogom kritikovati i može vas optužiti da nešto niste uradili kako treba. Pred velikom ste dilemom kako da se postavite u situaciji koja u stvari i ne zavisi od vas. Trebalo bi da budete mnogo spremniji da prihvatite promene na radnom mestu, možda i samog radnog mesta.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Trebate imati oprez u radu sa osobama koje su prilično naporni saradnici ili ćete se nervirati ako budete morali da u nečemu popustite. Verujete da bi trebalo da budete tolerantniji prema onima koji su uvek prema vama bili fer ali vas trenutna situacija na poslu čini prilično neprilagodljivim.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Nekome je veoma bitno da vas uveri da treba da u nečemu popustite. Niste sigurni u svoj stav. Osluškujete svoje šesto čulo koje vam šalje pogrešne signale. Možete na pogrešan način tumačiti nečije namere, moguće poslovnog partnera ili starijeg člana porodice. Želite da dobijete priliku da se istaknete u poslu koji ima veze sa javnošću.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Prenaglašen znak Jarca sa Mesecom i Plutonom vas čini previše okupiranim poslovima koji vas iscrpljuju i ne vidite način kako da izađete iz sadašnje situacije koja nije ni malo jednostavna. Astrološko polje posla je takođe oterećeno planetama a Mars, planeta akcije slab je u vašem znaku.Trudite se da nađete svoje mesto pod suncem u okviru neke delatnosti u kojoj imate jaku i nelojalnu konkurenciju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Spremni ste na neku vrstu kompromisa. To odgovara i vašim poslovnim partnerima ali i konkurenciji koja će saznati za neke vaše planove.Mnogi pokušavaju da sa vama stupe u kontakt i da uspostave dobru komunikaciju. Imate priliku da se sretnete sa jednim Bikom koji bi mogao da vam pomogne da rešite važnu poslovnu dilemu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Imate mnogo novih obaveza sa kojima ne možete baš lako da izađete nakraj. Jasno vam je da imate jaku konkurenciju i da je za vas najbolje da se maksimalno koncentrišete na nove poslove koje ste preuzeli sa mnogo odgovornosti. Moguće je neprijatno iznenađenje od strane jedne Vodolije ili jednog Ovna a Jarac je spreman da vam se nađe pri ruci.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Ulazak Venere u Lava u retrogradnom hodu pojačalo je potrebu za uspehom i isticanjem. Vaš takmičarski duh dolazi do punog izražaja, mada možete bitiskloni raspravama bez neke veće potrebe. Nemojte oklevati da pozovete Ovna ili Vodoliju ako znate da je to u vašem interesu. Dobićete povoljan odgovor od nekog Blizanca ili Device.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Tranzit Meseca preko Jarca pozitivno se odražava na većinu predstavnika vašeg znaka. Možete biti sigurni da ste na pravom putu kada je u pitanju saradnja sa strancima, posebno sa onima koji žive na nemačkom jezičkom području. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa Vagom ili Bikom oko posla.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Tranzit Meseca preko Jarca pozitivno se odražava na većinu predstavnika vašeg znaka. Možete biti sigurni da ste na pravom putu kada je u pitanju saradnja sa strancima, posebno sa onima koji žive na nemačkom jezičkom području. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa Vagom ili Bikom oko posla.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Tranzit Meseca preko vašeg znaka pojačava vaše ambcije. U vašem znaku nalaze se Pluton i Mesec u opoziciji sa Marsom i vi više ne želite da gubite vreme na poslove i aktivnosti koji vam se ne isplate. Imate potrebu za angažovanjem na poslu koji će vam doneti dobru reputaciju ali i dobre prihode. Verujete da možete da ubedite jednog Lava da vas u nečemu posluša.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Uvereni ste da vas neko izbegava i da ne želi da vam se iz nekih razloga javi ili možda da vam tera inat. Nemojte se nepotrebno opterećivati neraščišćenim računima iz prošlosti. Možete biti sigurni u naklonost jedne Vage ili neke Ribe sa kojima ćete se verovatno uskoro sresti i razgovarati o važnim pitanjima koja se odnose između ostalog i na neku poveću zaradu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Imate potrebu da sredite svoj život i da znate na čemu ste.Ako su vam prihodi mali, obratite se Raku ili Jarcu, možda i Škorpiji i pomoći će vam da rešite probleme. Imate način kako da svoj status poboljšate. Verujete u dobre namere jedne Device iako možda nije bila u stanju da ispuni obećanje koje vam je dala. Moguć poziv od jednog Bika prema kome ste nepoverljivi.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još