NEVEROVATNA PRIČA: Od očajne devojke kojoj je RAK UZEO NOGU, postala je uspešna GLUMICA I MAJSTOR JOGE

Danijel Orner zaista ima neverovatnu životnu priču. Sa svega 15 godina joj dijagnostikovan rak kostiju. Tada je bila uspešna sportista, trkač, ali su manje od 12 meseci kasnije, zbog bolesti, lekari morali da joj amputiraju nogu. Godinama je išla je na hemoterapije i slušala savete doktora, ali nikako nije uspevala da pobedi zlokobnu bolest. Čak su joj pričali kako će svake godine morati barem na jednu operaciju pluća, a od silnih terapija na kojima je bila jednom je pretrpela i anafilaktički šok. A onda..

Find your honorable practice. "To recognize spiritual longing is not enough. We must find a vessel, an honorable...

Posted by Danielle Orner on Monday, August 26, 2013

Onda je odlučila da život uzme u svoje ruke...

Danijel je proučavala anti-kancerogenuishranu, prestala je da ide na hemoterapiju i odlučila da postane veganac. Hranila se isključivo povrćem i pila prirodne sokove, a međuvremenu je počela da ide i na jogu. A zatim odlučila i da ostvari svoju klinačku želju i postane glumica, što joj je i uspelo i donelo dosta samopouzdanja. Takođe, razvela se od svog muža sa kojim je bila u braku od srednje škole i shvatila da je u stvari lezbejka. A onda se desilo nešto neverovatno!

Kad je otišla na kontrolu 2011. godine lekari su rekli da ONA VEĆ DVE GODINE NE BOLUJE OD RAKA. I uspela je! Uz pomoć svog načina života pobedila je rak i od očajne devojke bez noge postala je uspešna glumica, spisateljica i majstor joge.

SVAKA ČAST!!

Dum

Pogledajte još