NOĆ U BEOGRADU: Troje povređeno u dva udesa

0

Protekla noć u Beogradu bila je prilično mirna, u dve saobraćajne nesreće povređeno je troje ljudi, koje su posle ukazane pomoći prevezene u Urgentni centar, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu koji se dogodio u Bulevaru Kralja Aleksandra, povredjene su dve ženske osobe, vozač i suvozač od 30 i 29 godina – obe su imale tupu povredu slabinskog dela ledja.

U Bulevaru JNA u Jajincima, vozač od 32 godine, zadobio je ortopedske povrede lakta i šake i prevezen je Urgentni centar, prvo kod ortopeda, a zatim i kod interniste jer je imao i visok krvni pritisak.

Jutros se se dogodio još jedan udes na autoputu ka Novom sadu, na semaforu u naselju Plavi horizonti, gde su dve osobe lakše povredjene.

Noć je je bila neuobičajeno mirna, nije bilo alkoholisanih lica ni tuča, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali oni sa hipertenzijom, srčani i astmatičari.

Tokom noći ukupan broj intervencija iznosio je 104, od kojih 19 na javnom mestu. Broj intervencija za 24 sata, bio je daleko manji nego obično, zaključila je Macura.

Nadlanu / izvor: Blic

Foto: Nadlanu Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.