TRAGIČNA SUDBINA PEVAČA kojeg su devojke obožavale

0

San tadašnjih tinejdžerki i bivši dečko Kajli Minog umro je pod nerazjašnjenim okolnostima u svojoj 37. godini. Gotovo dve decenije nakon smrti frontmena INXS-a, fanove i dalje zanima kako je zapravo Majkla Hačins preminuo.

Majkl je pronađen obešen u hotelskoj sobi u Sidneju 22. novembra 1997. Istražitelji koji se se bavili slučajem objavili su da je gonjem depresijom koju su pospešili narkotici izvršio samoubistvo.

On je bio u vezi sa tv voditeljkom i bivšom ženom Boba Geldofa, Polom Jejts, s kojom je jula 1996. dobio ćerkicu Tajger Lili.

Čuvena priča da je Majkl Hačins osvojio Kajli Minog preko „čet“ telefonske linije daleke 1987. godine postala je legendarna. To je i potvrdila i sama pevačica otkrivši da je Majkl bio njena najveća ljubav.

– Jako mi nedostaje, bio je moja najveća ljubav i i dalje ga volim. Svako ko je proveo bar malo vremena sa njim pravi je srećnik. Tada nisam bila preterano popularna, a on je bio baš „kul“ i onda smo se našli negde na sredini. Sa njim sam prošla kroz mnogo toga po prvi put i bilo je predivno – rekla je Kajli.

Foto: Wikipedia / Andwhatsnext

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.