Upoznajte najtajnije agente sa stilom

0

Gaj Riči se vraća u bioskope svojim najnovijim ostvarenje ŠIFRA U.N.C.L.E. ( The Man from U.N.C.L.E.)

Radnja je smeštena na početak 1960-ih, u najhladnije vreme Hladnog rata. Šifra U.N.C.L.E. donosi priču o agentu CIA-e Napoleonu Solu i KGB-ovom agentu Iliji Kurjakinu koji su primorani ostaviti po strani svoje nesuglasice kako bi se udružili u zajedničkoj misiji zaustavljanja tajanstvene međunarodne zločinačke organizacije koja je usmerena na destabilizaciju moći pomoću nuklearnog oružja i tehnologije.

Jedini trag koji ovaj neobičan dvojac ima je ćerka nestalog nemačkog naučnika, koji je ključan za ubacivanje u zločinačku organizaciju. Agenti se nalaze i u trci s vremenom jer moraju da ga nadju što pre kako bi sprečili svetsku katastrofu.

Armi Hamer i Henri Kavil Org igraju ovu dvojicu tajnih agenata dok im se pridružuje i prelepa Alisija Vikander kao vatrena britanka. Svako od njih vuče teret prošlosti koji ih progoni, a prošlost ih je na kraju spojila u sadašnjosti.

U ovoj zanimljivoj animaciji pružamo Vam priliku da upoznate ovu smrtonosnu trojku (ili bar onaj deo koji smete da upoznate) a ostatak vas očekuje u bioskopima od 20.avgusta!

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.