NIŠTA NIJE KAO NA FILMU: Besplatna aikido škola

Aikido je veština koja je nastala spajanjem disciplina etički, kulturno, intelektualno i fizički superiornih vitezova Japana, čuvenih samuraja koji su, zahvaljujući savršenom balansu duhovnog i telesnog razvijanja, bivali bolji ljudi.

(old_image)

Vežbanje je najbolji način napredovanja i ništa ga ne može zameniti. Rad sa partnerom, kondicione vežbe i razgibavanje dovode telo u odličnu formu.

Za decu je aikido koristan, jer kroz zabavu nesvesno razvijaju svoju telesnu inteligenciju i koordinaciju, te postaju spretniji i u svakodnevnim aktivnostima.

(old_image)


Ipak, aikido nije samo veština borbe golim rukama, štapom ili mačem. Ova veština podrazumeva toliko dobro poznavanje svakog zgloba, ligamenta, kosti i mišića, kao i njihovih krajnjih granica, da je potpuno primenjiva u drugim segmentima života.

(old_image)

Sve što je potrebno je da uzmete majicu i trenerku i započnete put samuraja. Besplatna aikido škola se organizje tokom avgusta za odrasle i decu od 7 do 12 godina.Treninzi se održavaju u Dečijem kulturnom centru Majdan, Kozjačka 3, Senjak – u vrhunskim uslovima. Kako doći do nas možete pogledati na sajtu aikido-kosava.rs

Prijave možete izvršiti putem imejla na adresu akkosava@gmail.com

(old_image)

Pogledajte još