Terassa proslavila drugi rođendan

0

Najpopularniji klub u gradu "Terassa Lounge" u subotu veče proslavio je svoj drugi rodjendan i treću godinu postojanja. Kalemegdan je te večeri bio epicentar zbivanja a nezapamćena posećenost ovog kluba još jedan je dokaz zbog čega beogradski klaberi obožavaju "Terassu".

Separei i stolovi bili su ukrašeni belim balonima, prezgodne devojke nosile su futurističke balske haljine, a oko kluba su bili postavljeni bacači plamena što je dodatno podgrejalo atmosferu. Rođendanska torta i šampanjac bili su dovoljan razlog da se pored odlične muzike svi te večeri nadju na istom mestu.

Uz svetske hitove za koje su bili zaduženi najbolji DJ u Beogradu, uživali su najlepši momci i devojke koji su uprkos najavljenoj kiši i lošem vremenu ostali do do ranih jutarnjih časova i uspeli da rasteraju oblake.

Za najbolji provod i žurke zaduženi su DJ – vi, koji dodatno podgrevaju već uzavrelu atmosferu. Beogradski DJ Goran Starčević, Ike, Oysha, Marco, Miloš Starčević i drugi. Takodje, veliki broj poznatih ličnosti veliki su ljubitelji „Terassa Lounge“ kluba, jer kako sami priznaju, tamo se osećaju kao kod svoje kuće.

Foto: Promo

Ostavite komentar

Your email address will not be published.