KO NE BI VOLEO DA ZNA? Anđelina i Bred otkrili šta se dešava u njihovom krevetu

Poznati par je snimio film Pored more, koji prikazuje život dvoje supružnika, koji igraju Anđa i Bred. Ovo će biti sjajna vest za njihove fanove, pošto se posle ostvarenja Gospodin i gospođa Smit opet pojavljuju zajedno na velikom platnu.

Anđelina Džoli Pit je napisala scenario, režira, producira i glumi u drami „Pored mora“, njenom sledećem rediteljskom poduhvatu posle filma „Nepokoren“, zajedno s Bredom Pitom i internacionalnom ekipom glumaca koju predvodi Melani Loran, Nil Arestrup, Melvil Pupo i Ričard Borindžer.

„Pored mora“ prati američkog pisca Rolanda (Pit) i njegovu ženu Vanesu (Džoli Pit), koji dolaze u mirno i idilično odmaralište na moru u Francuskoj 1970-ih. Njihov brak je očigledno u krizi. Dok budu provodili vreme s drugim putnicima, uključujući i mladi bračni par Leu i Fransoa i lokalce iz tog sela, Mišela i Patris, ovaj par će početi da prihvata nerešene probleme u svom životu.

Po stilu i odnosu prema temama ljudskog iskustva, „Pored mora“ je inspirisan evropskim filmom i pozorištem '60-ih i '70-ih.

Film "PORED MORA" stiže u naše bioskope 7. januara 2016.


Pogledajte još