ZVEZDE VAM PORUČUJU: Dnevni horoskop za 9. avgust

OVAN (21.3.- 20.4.)

Povoljna pozicija Meseca u Blizancima i Marsa u Lavu pomaže vam da se snažete u poslu sa osobama rođenim u nekom vazdušnom ili vatrenom znaku. Imate priliku da se sretnete sa nekim ko će vam dati konstruktivne ideje u vezi sa projektom do koga vam je veoma stalo. Rođaci iz drugog mesta računaju na vas i žele da sa vama obnove kontakt.

BIK (21.4.- 21.5)

Uspostavljate dobru komunikaciju sa onima koji su vam dragi i ne želite da polemišete ni o čemu što vas lično ne dotiče.Imate dosta prilika za ličnu afirmaciju ali vi ne koristite dovoljno te mogućnosti. Jedan Jarac računa na vas i verovatno će biti spreman da sa vama pregovara oko nekog zajedničkog posla.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Spremni ste na ustupke i verovatno ćete uspostaviti dobru komunikaciju sa onima koji su vam bitni. Jedan Lav je ponosan na vas a Vaga vam daje konkrene savete koje vas pomalo nerviraju. Devica ili neki drugi Blizanaca pokušavaju da sa vama uspostave korektne odnose.Moguća je ponuda za nov posao od koga mnogo očekujete.

RAK (22.6. – 22.7.)

Trudite se da nađete najbolji način kako da iađete nakraj sa nekim ko vam je veoma blizak a veoma zahtevan. Ne uspevate da uspostavite onako bliske kontakte sa onima koji su vam dragi koliko bi trebalo. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za poslovnu dilemu bez obzira da li se radi o poslu u zemlji ili inostranstvu.

LAV (23.7.- 22.8.)

Mars je ušao u vaš znak i pomaže vam da pronađete sebe u okviru struke koja vam najviše odgovara. Pozicija je povoljna za borbene tipove ovog znaka i za sportiste, hiper aktivne, dok na one nesigurne i kolebljive, nedovoljno aktivne, deluje razdražujuće. Merekur u Devici omogućava vam da budete uspešni u intelektualnim poslovima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) -

Ulaskom Merkura u vaš znak nalazite se na poznatom terenu i spremni ste da u nečemu popustite mada ste osetljivi na kritike jer je i Mars ušao u vaše dvanaesto astrološko polje neprijatelja, strahova ali i intuicije. Strepite od mogućih nepredviđenih troškova ili od nekog neprijatnog iznenađenja. Želite da se pomirite sa nekim.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Merkur je slab u odnosu na vaš znak i vi postajete nelogični, preosetljivi ali je Mars dobro postavljen pa ćete ipak na konstruktivan način rešavati probleme. Jedan Lav je spreman da vam pomogne i da vam izađe u susret po nekom važnom pitanju. Dobijate povoljne vesti iz inostranstva od mlađe osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Rođeni u oktobru prilično su napeti i nervozni zbog tranzita Marsa preko Lava i nisu spremni da u nečemu popuste. Nije vreme za rasprave iako vam je Merkur naklonjen i vi imate argumente. Veze sa dugogodišnjim prijateljima i mogu doneti neke prijatne vesti na koje niste računali.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Pokušavate da se priviknete na nove okolnosti na poslu i ako ste rođeni početkom znaka verujete da ćete moći energičnošću da rešite sve probleme. Ako ste rođeni krajem znaka, možete dobiti pomoć od jednog Blizanca, Jarca ili Device. Imate mnogo različitih ideja kada je u pitanju posao sa strancima.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Nervirate se jer se neki od poslova ne odvijaju kako treba ali vas ne napušta optimizam. Naprotiv, spremni ste da razražujee taktiku koja bi vas što brže dovela docilja. Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o nečem što nema mnogo veze sa vašim svakodnevnim obavezama.Moguć je kontakt sa strancima ili rođacima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Ulazak Marsa u znak Lava odražava se na predstvnike vašeg znaka povoljno ako ste imali neki dogovor ili ako ste planirali da se sretnete sa nekim vatrenim znakom. Ne ulazite u posao sa Devicom ili Blizancima ako niste sigurni da znate šta želite. Verujete u dobre namere nekog s ki ste nekada već radili.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Devica je spremna da u nečemu popusti i da nešto uradi za vas ali vi niste sigurni da li bi trebalo da se upuštate u posao u kome nemate veliko iskustvo. Imate način da ispravite neku manju nepravdu koju ste najverovatnije nekome nehotice naneli. Verujete u mogućnost obnove saradnje sa Blizancima ili Rakom.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još