OTAC PRETUČENE GLUMICE: Mina zabranila da se priča o nasilniku

Ljubiša Lazarević, dirigent i otac pretučene glumice Mine (40), kaže da sa ćerkom nije pričao o tome zašto je nakon nasilja u sudu branila supruga baletana Gorana Stanića (42), jer je ona sama tražila da se u kući ne govori o njemu i slučaju koji joj se dogodio.

"Poštujem njenu odluku da ne priča više o napadu. Dugo je i trajalo. Verovatno ima svoje razloge zbog kojih je odustala od krivičnog gonjenja. Sada joj je potreban mir i da povrati zdravlje koje je narušila. Biće opet ona moja srećna Mina kada se vrati i počne da igra predstave", kaže Ljubiša.

Siguran je i da će se njegova Mina razvesti od muža i da će se on iseliti iz stana na Zvezdari, gde ju je i maltretirao.

"Moja ćerka će se posvetiti deci i glumi. Imaće dosta posla: jedno dete će voditi u školu, drugo u vrtić. Voli i da kuva, tako da će i tu ispuniti sebe", dodaje Ljubiša.

Podsećamo da je prvak baleta Narodnog pozorišta Goran Stanić uhapšen pre deset dana jer je iz automatske puške pucao sa terase pordičnog stana u kome živi sa glumicom i njihovo troje dece. Policija je po dolasku pronašla čitav arsenal u stanu, zbog čega je baletan priveden. Dan kasnije, Lazarevićeva je prijavila supruga policiji zbog porodičnog nasilja, pa mu je nakon saslušanja određen pritvor i pokrenuta je istraga.

Nadlanu / izvor: alo

Pogledajte još