NIJE NAIVAN: Brenin i Bobin sin smuvao jednu od najlepših srpkih manekenki

0

Nakon što je raskinuo vezu sa glumicom Majom Mandžukom (33), naslednik Slobodana Živojinovića i pastorak Lebe Brene, smuvao je jednu od najalepših Srpkinja

Filip Živojinović (30) i manekenka Sofija Milošević (23) obnovili su vezu! Njih dvoje su u zagrljaju juče ujutru došli u jedan novobeogradski kafić.

– Pre nego što su ušli u kafić, držali su se za ruke, a jednom momentu su se i poljubili. Nisu se zadržali. Ušli su, uzeli kafu i nastavili svojim putem. On je bio nežan prema njoj i držao je oko struka, a ona ga je sve vreme zaljubljeno gledala – ispričao nam je jedan od gostiju kafića.

Budući da su viđeni u ranim jutarnjim satima, moguće je da su prenoćili u Filipovom stanu na Novom Beogradu jer manekenka živi na drugom kraju Beograda na Banjici.

– Nisam u Beogradu – rekla nam je kroz osmeh Sofija kada smo je pozvali i pitali otkad je ponovo sa Filipom i odmah je prekinula vezu.

A proslavljeni teniser i Filipov otac Boba Živojinović slatko se nasmejao istom pitanju.

– Jaooo, pa nasmejali ste me. Ja na odmoru, a vi me zato zovete! Stvarno ne znam! Čujem svakakve priče, ali zaista ne znam s kim je Filip. Ne bih komentarisao privatni život svoje dece. Neka se mladi vole – rekao nam je suprug Lepe Brene.

Izvor: Blic

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.