Žene otkrile kojih 5 stvari koje im garantuju SEKS IZ SNOVA, a svi mogu da ih izvedu

1. Obrijte se

Žene nisu previše oduševljene, a kamoli uzbuđene, kada grebete njenu kožu bradom, sem ukoliko je ne pali bol tokom seksa.

Postarajte se da vam je lice glatko kao bebina guza, ili da vam je brada dovoljno duga da na licu nemate kratke i oštre dlake.

Žene, zapravo niko, ne voli ogrebotine na svojim intimnim delovima.

2. Pažljivo sa zubima

Kada su u pitanju delovi tela koji se vrlo retko nalaze u nečijim ustima kao što su ženske bradavice, zadnjica, butine, pa čak i klitoris, trebalo bi da se na početku suzdržite od korišćenja zuba.

Suzdržite se i krenite polako. Ližite je i ljubite po određenim delovima tela. Kako se stvari budu zahuktavale, možete da probate sa zubima, pod uslovom da joj to prija.

3. Ne pritiskajte je svojim telom

Ovo je jedna od najvećih zamerki koje žene upućuju muškarcima. Kada ste tokom seksa iznad nje, potrudite se da je ne pritiskate svom svojom kilažom.

Ako ona ima 50 kilograma, a vi 80, sasvim sigurno ćete je spljeskati.

Vrlo lako se može desiti da muškarac u naletu strasti zaboravi da je teži od svog partnera.

4. Brinite se o svojim „draguljima“

Nema muškarca koji ne uživa u oralnom seksu, a da bi do njega došlo, i da bi i devojka u njemu uživala, postarajte se da ne zapostavljate higijenu tamo dole.

U pitanju nije ništa komplikovano, dovoljno je da budete čisti i podšišani i svaka devojka će to znati da ceni.

5. Potrudite se da joj se ne zahvaljujete

S obzirom na opštu prihvaćenost seksa na jednu noć, ponekada se može desiti da vam se posreći u najčudnijim trenucima. Iako bi trebalo da budete zahvalni bogovima koji su to omogućili, to definitivno ne bi trebalo da kažete devojci u krevetu.

Ako zaista imate potrebu da se nekome zahvalite nakon seksa, možda bi onda trebalo da ostavite i neki novac pored kreveta. Ona je to isto želela i nemojte misliti da vam je učinila uslugu i da je potrebno da joj se na neki način odužite.

Izvor: Askmen

Pogledajte još