Pet koraka do savršenog točenog piva

U okviru specijalno pripremljenog treninga Heineken® ekspert za proces točenja piva Dejana Petrović demonstrirala je novinarima čuveni Heineken® Star Serve ritual i obučila ih kao prave profesionalce za točeno pivo. Jedina žena točilac piva u Srbiji je nakon održanog treninga novinarima podelila i specijalne Heineken® Star Serve sertifikate o uspešno završenoj obuci.

„Kao jedinstveni brend u svetu piva, Heineken® za svaku natočenu čašu koristi vrhunske sastojke i najsavremeniju tehnologiju za pripremu, primenjujući strogu kontrola kvaliteta, ali uvek se trudi da ide i korak dalje.

Ogromna energija ulaže se upravo u to da potrošači maksimalno uživaju u ​​savršenoj čaši točenog piva zbog čega posebnu pažnju posvećujemo i načinu na koji se pivo služi“, rekla je Dejana Petrović i dodala: „U fokusu „Heineken® Star Serve programa jeste kvalitet i koraci točenja su osmišljeni tako da se postigne jedinstvo vrhunskog ukusa i idealnog posluživanja. Kada potrošač uđe u bar u kome se služi Heineken® on može da oseti posvećenost svakom detalju i uživa u čaši najkvalitetnijeg piva.“

Star Serve ritual bazira se na procesu u pet koraka: ispiranje, točenje, skidanje pene, provera i služenje, koji vode do savršenstva i obezbeđuje da pivo bude posluženo na idelan način. Ova jedinstvena procedura točenja potrošačima pruža idealno posluženo pivo i vrhunski užitak u svakom gutljaju.

Objedinjujući dugoročnu posvećenost pružanju vrhunskog iskustva ispijanja piva i stalne inovacije koje doprinose najvišem nivou kvaliteta. Heineken® svakodnevno dokazuje zbog čega je jedan od najboljih globalnih premium brendova i prvi izbor potrošača širom sveta.

Pogledajte još