ZADRŽI PONOS: Evo kako da se ponašaš kad sretneš bivšeg

Nakon duge veze garantovano je da vi i vaš bivši uglavnom delite sve prijatelje i jednostavno ćete nekada morati da naletite na njega ukoliko želite da ponovo vidite svoje prijatelje.

Ne forsirajte
Ako mislite da ne možete da  preživite prvi susret, jednostavno napustite žurku. Znamo da zvuči kao dramatičan potez, ali bolje je otići uzdignute glave, nego dobiti napad panike i pokazati da vam je još stalo.

Budite smireni
Ponašajte se normalno, kao što biste se ponašali da sretnete nekog prijatelja kojeg viđate vrlo često. Budite otvoreni, komunikativni i nemojte provoditi previše vremena u njegovom društvu. Družite se sa svima, to je najsigurnije.

Ponašajte se prirodno
Neke devojke će glumiti preteranu razdraganost kad sretnu bivšeg, kako bi pokazale da su sasvim ok sa raskidom. Druge će ga u potpunosti ignorisati i davati mu do znanja da ne žele da pričaju s njim. Naš savet je da ga pristojno pozdravite i ne zadržavate se previše. Ako želi da priča sa vama, doći će sam.

Pripremite se na njegovo ponašanje
Ako ste vi njega ostavili, nemojte očekivati da će vas toplo pozdraviti. Ako to uradi, super, ali ako se ponaša hladno i nezainteresovano, dozvolite mu da bude upravo takav kakav je.

Pristojno s devojkom
Ako ima novu devojku i upozna vas sa njom, budite fini i nemojte pokazivati koliko vam ide na živce. Nemojte se ni pretvarati da vam je nova najbolja prijateljica, biće očigledno da muljate..

Nadlanu

Pogledajte još