Sandra Nasić: U street style garderobi se osećam seksi

Ove godine ste glavna zvezda "Lake festivala" u Nikšiću. Šta spremate za crnogorsku publiku, s obzirom da je ovo prvi nastup u CG?

- Mnogo odlične energije i lepe mešavine pesama sa svih naših albuma. Nadamo se da će publika uživati u koncertu koliko i mi.

Ovaj nastup će biti u okviru turneje na kojoj promovišete novi album "Offline", kakva su vaša očekivanja, i kakve reakcije publike očekujete?

- Skoro smo na kraju festivalske sezone, i svuda smo imali dobre reakcije publike koja je uvek raspoložena za dobru zabavu. Nove pesme im prijaju, i to je stvarno super. Isto očekujemo i "Lake festu".

Pored pesama sa novog albuma svirate i stare hitove?

- Da, mi uvek izvodimo mešavinu starih i novih pesama.

S obzirom da ste poreklom iz Hrvatske, govorite li hrvatski jezik, i kakav odnos imate prema njoj, i zemljama u regionu?

- Ne govorim tečno, ali recimo da bih rekla da 50 odsto znam jezik. Kada bih tamo provela nekoliko nedelja recimo da bi se moje znanje povećalo na 80 odsto. Moji koreni su iz Hrvatske, često idem i veoma sam srećna tamo.

Poznati ste po eksperimentisanju, i fanovi uvek lepo reguju na vas, vaše stajlinge, izgled... U čemu je tajna vašeg uspeha?

- Ne vodim baš puno računa kada je moda u pitanju, samo kombinujem udobne "strit stajl" stvari, i u njima se osećam malo seksi. U Berlinu je lako naći super stvari, i možete nositi sve što želite, a to je sjajno.

Guano Apes u tri reči je?

- Energija, strast, neustrašivost.

Koji su budući planovi benda "Guano Apes

- Rad na novom materijalu.

Pogledajte još