LOŠE VESTI: Arsen u teškom stanju, otkazuju mu organi

Legendarni muzičar Arsen Dedić (77) i dalje je u kritičnom stanju! Čuveni kantautor je pre četiri dana priključen na respirator, jer mu otkazuju pluća, ali i jetra i bubrezi, zbog čega je od subote i na dijalizi, piše hrvatski portal 24 sata. Isti izvor navodi da lekari čine sve kako bi ih pomoću aparata vratili u funkciju

Stanje mu se iznenada pogoršalo prošle srede kada je došlo do prekida krvotoka u abdomenu. Zbog Arsenovog opšteg stanja lekari Kliničko-bolničkog centra u Zagrebu dvoumili su se da li da ga operišu.

Njegova supruga Gabi Novak nije pristala na to, jer smatra da bi hirurška intervencija dodatno opteretila njegov već krhki organizam.

Pevačeva supruga se teško nosi sa činjenicom da je Arsenu ugrožen život. Proslavljenom muzičaru pre više od mesec dana ugrađen je veštaški kuk.

Dan posle njegovog 77. rođendana Gabi ga je zatekla kako leži na podu i hitno je prebačen u KBC "Zagreb", a početkom prošle nedelje kantautor se nadao da će otići kući. Međutim, stanje mu se naglo pogoršalo.

Izvor: Informer.rs

Pogledajte još