Horoskop za 17. avgust: BIKOVI su nervozni, STRELČEVI će uraditi nešto nepromišljeno, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

I dekada ( 20.-31.3.)
Ne bi trebalo da potcenjujete podršku osoba koje vam žele dobro čak i ako vas kritikuju ili vam govore ono što ne volite da čujete a znate da je to za vaše dobro.Dobićee poziv od nekog u koga imate veliko poverenje za obnovu saradnje.

II dekada (1.- 10.4.)
Dobićete vest od jedne Vage koja odavno intenzivno misli na vas a moguće da se radi kako o poslovnom tako i o ljubavnom odnosu. Dajete na znanje da dobro znate šta želite ali se trudite da svoje stavove iznesete na jednostavan način.

III dekada ( 11.- 19.4.)
Treba da budete oprezni sa Blizancima ili Ovnom jer od njih vam može potencijalno pretiti nekakva opasnost, naročito ako ste brzopleti i olako izražavate svoje stavove. Dobra saradnja sa mladim kolegama.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

I dekada ( 20.-30.4.)
Moguća je ponuda od avgustovskog Lava na koju nećete ostati ravnodušni i trebalo bi da je iskoristite, posebno ako se radi o timskom radu. Danas držite do sebe. Trebalo bi da se što pre rešite problem u vezi sa novcem.

II dekada (1.- 10.5.)
Tranuzt Saturna i dalje vas čini pomalo nervoznim jer biste želeli da započnete mnoge poslove ali vas drugi ometaju i onemogućavaju vas da budete smireni i da bez nerviranja pokušate da se stabilizujete u svakom pogledu. Jedna Vaga ili Vodolija vam mogu bito od koristi svojim savetima.

III dekada ( 11.- 21.5.)
Očekujete dobar ishod posla naročito ako se bavite umetnošću ili sportom. Mnogo više uspeha imate u radu sa strancima nego sa kolegama iz zemlje. Ako vam neko vam duguje poveću svotu novca, dobićete vest u vezi sa isplatom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

I dekada ( 22.-31.5.)
Mnogo toga u odnosima sa kolegama vam se ne odgovara ali vi se ponašate kao da je sve u redu. Vaše sumnje u vezi sa nekim saradnicima se pokazuju kao tačne. Ljuti ste i spremni da napravite radikalan zaokret u žitvotu ma koliko vas to nerava koštalo.

II dekada (1.- 10.6.)
Period je dobar za svaki oblik saradnje sa vatrenim znacima, naročito u prepodnevnim satima. Posle podne budite spremni na saradnju sa Devicom i Rakom, čak i ako vam idu na nerve. Nisu vam baš odani onako kako ste od njih očekivali.

III dekada ( 11.- 21.6.)
Sa Ako imate dve simpatije ili dve različite poslovne ponude niste načisto za koju da se odlučite. Nervira vas ponašanje jednog Lava ili nekog Ovna koji se ponašaju superiorno u odnosu na vas, a to zapravo nisu. Ne odustajete od svojih ciljeva.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

I dekada ( 22.-30.6.)
Pred vrlo važnom ste odlukom, posebno u vezi sa nekretninama . Porodični odnosi nisu shajni.Ne želite da ne budete stavljeni pred svršen čin a imate utisak da se vaši bližnji upravo ponašaju prema vama tako da morate nešto bez pogovora da izvršite.

II dekada (1.- 10.7.)
Imate velike planove jer se planete skupljaju u vašoj astrološkoj kući komunikacije i glavni cilj vam je da dobijete preko posla kojim se bavite pohvale, kako u javnosti tako i od onih koji vas plaćaju. Možete ostvariti dobru saradnju sa strancima ili osobama iz drugih gradova.

III dekada ( 11.- 22.7.)
Nekoliko različitih planova ali morate da završite započete poslove da biste krenuli dalje. Imajte poverenja u najbliže saradnike čak iako niste sigurni da li vam govore istinu.Mnogi vam kontriraju i pokušavaju da vas pokolebaju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

I dekada ( 23.-31.7.)
Imate podršku jedne Ribe ili neke Vodolije i svesni ste toga .Pomalo se poigravate sa tom osobom, jer joj obećavate ono što verovatno niste u stanju da ispunite.Prisustvo Sunca u vašem znaku i Meseca u Vagi povoljno se odražava na privatne poslove.

II dekada (1.- 10.8.)
Danas su vam potrebni jaki nervi posebno u radu sa Jarcem ili Rakom, kako za vaše najbliže tako i za saradnike. U toku prepodnevnih časova predstoje rasprave u vezi sa novcem a posle podne možete imati prijatne momente sa Devicom.

III dekada ( 11.- 22.8.)
Imate utisak da vam mnogi teraju inat ili pričaju o vama. Dali ste im materijala .Nemojte po svaku cenu nametati drugima svoje stavove, naročito ne osobama za koje znate da imaju suprotno mišljenje od vas.Previše ste napeti.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

I dekada ( 23.-31.8.)
Pravite zajedničke planove sa osobama u koje nemate mnogo poverenja ilis sa kojima želite da ostvarite saradnju pod vašim uslovima. Ako ste u braku,vodite razgovore o zajedničkim izdacima ili o ulaganju novca u neku nekretninu.

II dekada (1.- 10.9.)
Vodićete veoma interesantne razgovore, najverovatnije, sa osobama koje su prisutne u javnosti i od kojih očekujete podršku u vezi sa poslom. One će vam dati zanimljive predloge, moguće za neki novi oblik saradnje koji bi mogao da vam bude od velike koristi.

III dekada ( 11.- 22.9.)
Naglašen znak Lava a ne reflektuje se dobro na predstavnike vašeg znaka, posebno na one koji moraju da rešavaju nekakva pravna pitanja ili imaju mnogo neprijatelja u vidu konkurencije na poslu. Imate utisak da vas malo ko ostavlja na miru i da se od vas previše očekuje.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

I dekada ( 23.-30.9.)
Koristite svoja poznansva i veze da biste saznali ono što vas zanima. Moći ćete da se lako dogovorite sa Lavom ili Ovno ali jedan Ral, Škorpija. Jarac i Ribe nisu baš sjajni kao saradnici.Mogu vam postavljati prevelike zahteve.

II dekada (1.- 10.10.)
Severni Mesečev čvor u vašem znaku čini vas spremnim da uradite ono što se od vas očekuje i da se prilagodite tempu rada koje vam nameće Rak, možda neki Strelac ili jedan Ovan. Dobijate interesantnu vest od Vodolije.

III dekada ( 11.- 22.10.)
Dobro se razumte sa aktivnim, dinamičnim osobama koje imaju originalne ideje. Danas Mesec donosi nov poznanstva.Iako biste najradije sebi organizovali život sasvim drugačije, nećete sebi dozvoliti da vas neko lako isprovocira, ma o čemu da se radi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Strepite da bi neko mogao da vam postavi uslove koje ne možete da ispunite. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa svima ali vam ne polazi za rukom sa avgustovskim Lavovima i sa Ovnom koji je prilično sklon dominaciji.

II dekada (1.- 10.5.)
Devica vam pomaže da shvatite situaciju u kojoj se nalazite realno i da se previše ne opterećujete onim što je bilo nego da gledate u budućnost. Sa Jarcem možete realno praviti planove u vezi sa novim poslom.

III dekada ( 11.- 21.11.)
Dobijate poziv da se sretnete sa osobom koja se bavi privatnim biznisom i najverovatnije radi sa strancima moguće i živi u drugom mestu. Spremni ste na neki ustupak koji do skora niste želeli da napravite.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

I dekada ( 22.-30.11.)
Mars u Lavu vas čini pomalo nestrpljivim zbog čega možete učiniti nešto što vam ne ide u prilog, npr. možete stupiti u konflikt sa jednim Rakom, Strelcem ili Blizancima.Trebalo bi da isplanirate svoje obaveze da biste stigli da sve obavite na vreme.

II dekada (1.- 10.12.)
Prija vam društvo inventivnih, sposobnih osoba i spremni ste da se prihvatite savete ili pomoć osoba koje su već uspostavile komunikaciju sa onima sa kojima tek želite da započnete posao. Moguća je poseta nekoga koga dugo niste videli.

III dekada ( 11.- 21.12.)
Potrebno je da obavite razgovor sa Rakom, Ovnom ili Lavom i to treba da učinite što pre, naročito ako želite da započnete nov posao. Danas je dobar dan za svaki oblik društvenog života, posebno sa prijateljima koje žive u inostranstvu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

I dekada ( 22.-31.12.)
Pokazujete svoju dobru volju da se uz vašu asistenciju što pre reši neki problem ali verovatno imate utisak da ste ostavljeni sami sebi i da vaše napore malo ko ceni. Ako ste Sasvim neočekivano može vam se dopasti ideja o proširenju saradnje sa jednom Vodolijom.

II dekada (1.- 10.1.)
Pruža vam se mogućnost da se sretnete sa rođacima ili prijateljima sa kojima ste oduvek bili veoma bliski, a dugo ih niste videli. Trebalo bi da se dogovorite i sa onima od kojih na neki način zavisite u vezi sa rešavanjem finansijskih problema. Moguće da se radi o bliskim saranicima.

III dekada ( 11.- 19.1.)
Imate mogućnost da se pomirite sa saradnicima koji su vam duže vreme pravili probleme ali je pitanje da li vi to želite. Nemojte misliti da vam saradnici nisu naklonjeni, naprotiv, imate mnogo više prijatelja nego što pretpostavljate. Zabrinuti ste zbog finansijskog stanja ili nekog kredita koji želite što pre da otplatite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

I dekada ( 20.-31.1.)
Dan može biti pun raznih, najverovatnije neočekivanih uzbuđenja, posebno ako ste opterećeni finansijskim brigama, neko će vam dati koristan savet kako da ih rešite. Možete očekivati od Lava da vas podrži u nečemu do čega je vama veoma stalo.

II dekada (1.- 10.2.)
I pored toga što znate šta hoćete po mnogim pitanjima ste pomalo nesigurni jer vas jedan Bik, Ovan ili Rak ubeđuju u nešto na šta vi ne želite da pristanete. Vaše ponašanje izaziva kontradiktorna osećanja poslovnih partnera, naročito kod jedne Škorpije ili Jarca.

III dekada ( 11.- 19.2.)
Prepun planeta znak Bika deluje na vas podsticajno u pogledu traženja novih saradnika ili nastavka saradnje sa dosadašnjim na nekim novim projektima. Niste naročito tolerantni prema onima koji su vas svojevremeno uvredili.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

I dekada ( 20.-30.4.)
Pokušajte da ne dozvolite sebi da vas isprovociraju Rak ili Bik kome to inače lako polazi za rukom posebno ili možda Blizancima i Devic.i Ako nameravate da se bavite privatnim poslom, sačekajte, nije vreme da bilo šta započinjete. Poverljiv razgovor s Ovnom.

II dekada (1.- 10.5.)
Pokušavate da promenite nešto u svom stavu id a budete tolerantniji jer vam je to između ostalog i u interesu. Nekome se ne dopada vaš način razmišljanja u vezi sa rešavanjem zajedničkog problema. Ako je u pitanju Ovan nemojte davati svoj sud o novom projektu koji želi da započne.

III dekada ( 11.- 21.5.)
Uz malo taktičnosti uspeli biste u ostvarenju svog cilja posebno kada je u pitanju jedan Ovan ili neki Rak. Ako promenite taktiku prema Ribama ili Jarcu može vam se lako ostvariti cilj. Neko pokušava da uspostavi kontakt sa vama.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još