Nedeljni horoskop: Jedan znak će napraviti haos pošto će pomisliti da ga partner vara!

OVAN

Ljubav
Emotivni partner želi da ispravi neke svoje postupke iz prošlosti i pokušava da vam se ponovo približi i „umili“. Nemojte previše kalkulisati i razmišljati – ako ste spemni da pređete preko nekih stvari, pređite – ništa ne dobijate time što ćete otezati situaciju. Ako ne možete da oprostite i zaboravite, onda stvarno ni nema razloga da budete u toj vezi. Bračni odnosi su dosta stabilni tokom ovog perioda, možda zbog zajedničkog godišnjeg odmora, a možda i zbog toga što vas je potrebno dvoje da biste rešili neke tekuće kućne probleme. Što se slobodnih Ovnova tiče dobro razmislite da li vam je dovoljna samo avantura. Ono što vam se trenutno nudi teško da može postati stabilan odnos, ali za uživanje je dušu dalo...

Posao
U postupku ste pribavljanja papira ili usklađivanja dokumentacije sa zakonskim propisima. Pripremate se za jedan ozbiljniji poslovni poduhvat koji ce uskoro imati svoju realizaciju. U ovom periodu imate skladne odnose sa kolegama i njihovu veliku pomoć. Neočekivana ponuda od strane poslovnog saradnika govori mnogo o njegovom poverenju u vaše sposobnosti. Ako planirate da započnete nešto novo ili krenete sa varijantom privatnog posla, dani koji dolaze donose odluku i vaše konkretnije poteze u tom pravcu.

Novac
Vaš izlazak iz finansijskog „bunara“ postaje sve izrazitiji, ali ste tome i vi mnogo doprineli – prvenstveno se okrećući drugačijem načinu baratanja novcem. Neki troškovi su ukinuti, a novac preusmeren na vraćanje dugova ili ulaganje u neke nove posliće. Za sada sve funkcioniše kako treba.

Zdravlje
Osećate se dosta dobro, ali je potrebno da unosite više tečnosti i da ne preterujete sa izlaganjem suncu.

BIK

Ljubav
Iako ste u velikoj meri regulisali svoje bračne odnose ipak povremeno ne možete da odolite a da ne podbodete partnera nekom opaskom. Druga strana za sada vrlo dobro podnosi vaša „čačkanja“ ali je savet da ne preterujete – mir možda jeste uspostavljen ali je još uvek vrlo krhak. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, moguće je da ste u prethodnom periodu imali neki „izlet“ ili flertovanje pa sada voljenu osobu zbog griže savesti zatrpavate lepim izjavama i sitnim pažnjama. Šta je bilo, bilo je – ponašajte se normalno jer bi partner mogao da počne da sumnja. Odmah početkom sedmice imate „sudar“ sa prošlošću – ipak, susret ili kontakt neće vas dotaći u onoj meri u kojoj ste se pribojavali. Izgleda da ste neke ljude ipak ostavili iza sebe.

Posao

Nemojte potiskivati svoju kreativnost i svoje ideje čuvati samo za sebe. Iako se ustručavate da date predloge koji su u potpunosti drugačiji od dosadašnjeg funkcionisanja nekog posla, šteta je da uskratite sebi mogućnost za priznanje od strane šefova. Kako nedelja bude odmicala, veći deo obaveza ćete uspevati da odradite i moći ćete da se posvetite i nekim novim projektima koji se otvaraju pred vama. Odmah početkom sedmice očekujte potvrdu što se neke dokumentacije ili bitnih papira tiče. Moguće je da je vaš CV stigao do pravih ruku – nezaposlenima velike mogućnosti za konkretnija dešavanja.

Novac
I dalje vam troškovi za kuću i dnevne obaveze odnose najveći deo zarađenog novca. Na žalost, situacija je sada takva kakva je, dobro je što vam se otvara mogućnost i za neki poslić u privatnoj režiji. Nisu neke velike pare, ali bolje išta nego ništa.

Zdravlje
U prvim danima sedmice iscrpljenost. Čini mi se da vas umor sve više stiže. Možda je neophodno otići na odmor.

BLIZANCI

Ljubav
U bračnim odnosima Blizanci u ovom periodu pokazuju više nego dobru volju da srede sve nesuglasice i da se stabilizuju sa partnerom. Međutim, ne bih rekla da je vaš životni saputnik trenutno na istim talasnim dužinama kao i vi. Nema razmirica ali se druga strana ponaša nekako distancirano i unosi vam sumnju. U dužim emotivnim vezama postoji problem u komunikaciji jer voljena osoba izbegava neka pitanja koja su vama veoma bitna. Vi ste u ovom trenutku maksimalno korektni, ali pitanje je koliko dugo ćete ovo još trpeti. Slobodni trenutno najviše vremena provode u poznatom okruženju i sa ljudima koji su im bliski – kod kuće i sa prijateljima. Povremeno imate komunikaciju sa nekim ko vam je simpatičan, ali se tu još uvek ne pokreće ništa značajnije.

Posao
Vaša stabilnost, ažurnost i posvećenost poslu i obavezama možda ove sedmice neće biti dovoljna da radite na miru i neometano. Pojedini saradnici mogu unositi nervozu ili se postaviti kao izuzetno teški u bilo kojoj vrsti dogovora. Možda mnogo očekujete od jedne poslovne saradnje ili pokretanja novog posla, ali je malo verovatno da će to krenuti kako treba. U suštini, poenta je da tokom ove sedmice uglavnom ništa ne zavisi od vas a drugi ljudi se prikazuju kao nepouzdani i neko na koga se ne može računati. Vodite računa da pred sam kraj radne nedelje ne upadnete u jednu bezrazložnu raspravu.

Novac

Početkom nedelje vam stiže jedna suma koja je taman dovoljna da pokrije neka goruća pitanja. Ne preterujte u kupovini – sitnica po sitnica i eto praznog novčanika.

Zdravlje
U drugom delu sedmice mogući problemi sa kičmom ili u predelu grudnog koša. Čuvajte se padova i povreda.

RAK

Ljubav
Na emotivnom planu Rakovima generalno stoji nezadovoljstvo jer ne mogu da uklope ono što trenutno imaju u ono što bi želeli. Bojim se da vam ovaj period ne nudi lake varijante za ostvarenje. Osećate da ste vezani čvrstim nitima za nekog prema kome imate iskrene emocije, ali ne vidite nikakve mogućnosti za učvršćivanje ovog odnosa. Jako ćete klackati – čas srce puno ljubavi, čas nezadovoljstvo i depresija. Neko nov ko se pojavljuje nije dovoljan da vam zaleči rane koje je napravio neko na koga još uvek mislite. Pustite da vreme radi svoje. U dužim emotivnim vezama i brakovima ove sedmice je na prvi pogled sve u redu – stvari se odvijaju po nekom ustaljenom šablonu, ali vi procenjujete svaki partnerov postupak i često zatičete sebe da se pitate – da li sam napravio/la pravi potez?

Posao
Nekako ispada da se „kola“ uvek slome na vama. Bar to tako izgleda ove sedmice kada ćete vi opet, po ko zna koji put, morati da „povučete“ i izvlačite druge iz problema. Vi ste izuzetno organizovani ali već pomalo umorni od rešavanja tuđih situacija i neugodnosti. Kako se bude išlo ka kraju radne nedelje, činiće vam se da sve teže podnosite tuđe pritiske pa bi u tom periodu bilo dobro da svesno izbegavate opterećujuće situacije i možda uzmete par slobodnih dana. Postojaće izvesna tenzija sa saradnicima a moguć je i sukob ili razmimoilaženje u komunikaciji sa nadređenima.

Novac
Ne preostaje vam ništa drugo nego da se ponašate odgovorno jer ukoliko vi ne budete spremni na to – situacija će vas naterati. Ove sedmice morate isplatiti izvesnu sumu ili podmiriti neku obavezu koliko god vam to teško padalo.

Zdravlje
U ovom periodu se dobro osećate.

LAV

Ljubav
Oni u braku, već vidim, napraviće problem. Očigledno je da ne shvatate signale koje vam partner šalje i da ste sebi dali malo suviše za pravo. Umete vi tako da se ponašate kao da je ceo svet dužan da vas sluša i da budete itekako neumereni (čitaj – pomalo bahati) . Ukoliko ne poslušate savet i ne prekinete ovo na vreme, krajem sedmice biste itekako mogli dobiti „packu“ od osobe sa kojom živite. Neke vaše postupke druga strana više ne želi da toleriše. Slična je situacija i u emotivnim odnosima – znam da vam je nekih stvari preko glave, ali problem se ne može rešiti na silu – samo pravom komunikacijom i tolerancijom. Slobodnima se može javiti bivši partner koga definitivno sada niste spremni da vidite. Želite nešto novo, sveže, zanimljivo – podsećanja na prošlost vam je više preko glave.

Posao
Prosto vam nije jasno zašto se i pored svog vašeg truda toliko teško odvija sve ono vezano za posao. Preispitali ste svoje postupke milion puta i apsolutno ste sigurni da ste uradili baš sve kako treba, ali onih pravih rezultata koje očekujete i dalje nema. Čini vam se da ne nailazite ni na razumevanje od strane šefova, a na kolege ste odavno prestali da računate. Kada pred kraj radne nedelje još jedan vaš plan doživi neuspeh ili prolongiranje, to će vam samo dati dodatnu snagu da nastavite. Pa bar vi niste osoba koja odustaje tek tako lako.

Novac
Verujem da vas je stislo sa svih strana po pitanju novca a te neke pare koje očekujete „evo svaki čas“ – nikako da stignu. Onaj priliv koji stigne početkom nedelje biće dovoljan da pokrije najosnovnije troškove....ako vama u međuvremenu ne padne na pamet da kupite nešto što vam uopšte ne treba...

Zdravlje
Kvadrat Sunca (vladar vašeg znaka) sa Saturnom u drugom delu ove sedmice može aktivirati neke hronične bolesti, a svakako bi trebalo obratiti pažnju na kičmu, srce i pritisak.

DEVICA
Ljubav
Jasno je vama šta bi bilo dobro – ući u neki „normalan“ odnos, sa osobom koja je baš po vašoj meri i gde ne biste morali mnogo da se nervirate i razmišljate... no, bojim se da vam u ovom periodu takve mogućnosti nisu date. Suviše sve ono što je vezano za ljubav miriše na tajnovito, miriše na zabranjeno, miriše na – problem. Ali taj problem je nešto u šta vi itekako imate nameru da „zaronite“. Pa, nek vam je sa srećom....Oni u dužim emotivnim vezama su uspeli da pronađu potreban sklad sa voljenom osobom. Sve funkcioniše baš kako treba. Device koje su u bračnim odnosima i dalje imaju potrebu da sa partnerom neke stvari izvedu na čistac. Ipak, to će sada ići mnogo lakše nego ranije.

Posao
Izašli ste iz problematičnih situacija koje su vas pratile tokom prethodne nedelje i sada funkcionišete vrlo organizovano i sistematično. Ne samo to, nekako će i okolnosti ići u vašu korist tako da je pred vama jedna dosta dobra sedmica. Jedini iole značajniji problem može predstavljati konkurencija nekih osoba iz vašeg bliskog okruženja. Na ovo zaista ne treba obraćati ni malo pažnje, jer vaše pozicije sada niko ne može da ugrozi niti poremeti. Ne ispravljajte „krive Drine“ u odnosu sa šefovima – nema potrebe za tim, odavno ste rekli ono što ste imali i bili ste u pravu. Ne treba im to sada dodatno nabijati na nos.<.p>

Novac
Vrlo ste, vrlo zadovoljni finansijskim prilikama. Znate i sami da još uvek niste plaćeni onoliko koliko zaista vredite, ali itekako vidite dobre pomake i unapred se radujete periodu koji tek dolazi.

Zdravlje
Na samom kraju sedmice možete osetiti slabost i iscrpljenost. Čak je moguća i nesanica.

VAGA

Ljubav

Tokom ove sedmice najradije ćete birati društvo ljudi koji vas najbolje razumeju i koji su uvek tu za vas – prijateljsko okruženje daje Vagama potrebnu podršku u ovim nesigurnim emotivnim vremenima. Bili slobodni ili u emotivnoj vezi, braku – period dok vladarka vašeg znaka i gospodarica ljubavi, Venera ide retrogradno – doživljavate kao ograničenje svojih želja i nemogućnost da se na pravi način prepustite emocijama. Čini vam se da vam se nameću samo avanture, ili ako to nije slučaj – da ste „osuđeni“ na ljude iz ljubavne prošlosti koji nekako uvek iskrsnu baš onda kada u potpunosti zaboravite na njih. Do sada ste shvatili – tokom ove sedmice jako je teško pokrenuti se, osetiti ispunjenost u odnosu sa partnerom ili ponovo doživeti leptiriće u stomaku. Za svaku blokadu postoji razlog, pa i za ovu – ne padajte u dubiozu, neki lepši dani su vrlo, vrlo blizu.

Posao
Na poslu je već znatno bolja situacija. Tokom prošle sedmice ste rešili neke veće zaostatke i otkrili na koga možete da računate i sada rasterećeniji nastavljate sa uglavnom svakodnevnom poslovnom problematikom. U ovom periodu neće biti velikih iskakanja iz poslovne rutine, vi ste uhvatili jedan dobar tempo a i situacija je u priličnoj meri mirna. Prijaće vam što ipak postoji podrška od strane autoriteta, što će naročito biti izraženo početkom nedelje. Ako vam je potreban razgovor sa šefovima zarad promovisanja vaših ideja ili traženja neke usluge – koristite prvu polovinu ovog perioda.

Novac
Slaba novčana situacija neće sprečiti pojedine da se upute na godišnji odmor. U svakom slučaju ne želite da se odričete ničega i ako to ne budete mogli da isplatite iz redovnih prihoda, lako ćete se okrenuti ka pozajmici.

Zdravlje
Krajem sedmice postoje mogućnosti za probleme sa urinarnim ili genitalnim traktom. Ako ste na putovanju, koristite isključivo flaširanu vodu jer postoji opasnost od stomačnih tegoba, dijareje.

ŠKORPIJA

Ljubav
Čini vam se da se u emotivnom delu sve pomera na mišiće – nikako da stignete do zadovoljavajućeg odnosa sa partnerom, u nekim stvarima se konstantno razmimoilazite. Nervoza je u potpunosti nestala, što je dobro, ali se zato u vaš odnos uvukla statičnost. Iznenadite partnera uvođenjem nekih novina ili se samo pokupite, bez velikih planiranja i ukradite par dana samo za vas dvoje. Ovo će prijati vašoj vezi. Slobodni vrlo dobro znaju koga žele, ali im je ta osoba trenutno nedostupna – najverovatnije je na godišnjem odmoru i daleko od vas. Neko će prilično odlučno pokušavati da vas osvoji ali sada ni malo niste raspoloženi za ovakve igrarije. Ukoliko ne bude shvatio vaše suptilne pokazatelje da nema šta da traži u vašoj blizini, umećete prilično okrutno da ga ohladite.

Posao
Pa nema tu šta mnogo da se priča – stvarno ste očekivali da ćete ove nedelje već pokrenuti nešto oko čega se dugo bakćete i trošite. No, umesto toga –samo dobijate još jednu turu odlaganja i prolongiranja. Doduše, dobili ste čvrsta obećanja o brzoj realizaciji ali vam je više svega dosta. U drugom delu nedelje ćete biti posebno napeti i tada su i mogući sukobi ili zahlađenja odnosa sa osobama koje su vam poslovno bitne. Generalno ovaj period donosi dosta obaveza, ali sve to kao da vas ni malo ne približava željenom cilju.

Novac
Nije vam jasno odakle sada tolika gomila sitnih obaveza koje morate poplaćati u najskorijem mogućem roku. Mislili ste da ste neko najgore vreme po pitanju finansija ostavili za sobom i bićete prilično razočarani što opet ostajete bez dinara u džepu.

Zdravlje
Poslednjih par dana ove sedmice su nešto naporniji za vas. Izbegavajte vrućinu, pijte dovoljno tečnosti i vodite računa o svom pritisku.

STRELAC

Ljubav

Vrlo često ćete tokom ove sedmice imati osećaj da se na emotivnom polju sve dešava bez ikakve vaše kontrole i mogućnosti da upravljate situacijom. Iako u svojim emotivnim vezama i brakovima želite najbolje, nekako se uvek ispostavi da ste povukli pogrešan potez i da partner ima razloga za prigovaranje i nezadovoljstvo. Planirani odlazak na zajednički odmor može započeti vrlo neugodnom atmosferom. Ukoliko ste slobodni u ovom periodu nemate želju da se jače vezujete. Pojedini Strelčevi za sada samo posmatraju i „proučavaju“ osobu koja im se dopada, ali do konkretnih dešavanja još uvek ne dolazi. Možda je i bolje da u nešto što može vredeti ne ulazite na brzinu i naglavačke.

Posao
Ne može se reći da ste nezadovoljni poslovnom situacijom i onim što ste postigli do sada. Sigurno je da uvek može bolje, ali obzirom na trenutne poslovne okolnosti – vi imate dobar rezultat. Žao vam je što neke svoje planove niste uspeli da realizujete, ali još uvek čekate vesti, informacije koje bi možda mogle pokrenuti i ovo. U svakom slučaju, ovo nije period kada se treba odreći pokušaja da se aktivira nešto novo, ali budite svesni da će vam možda trebati mnogo više vremena.

Novac
Napravili ste plan izdataka za ovu sedmicu, ali će on morati da se koriguje. Neke troškove niste očekivali – pojedinima oko odlaska na godišnji odmor, pojedinima vezano za porodicu, kuću.

Zdravlje
Svoje baterije morate napuniti i uzeti par dana samo za sebe, za relaksaciju i odmor. Boravak na suncu, svežem vazduhu, u prirodi izuzetno će vam prijati. Potrebna vam je snaga i energija koju ste izgubili.

JARAC

Ljubav
Neki Jarčevi su poslušali savet prijatelja i donekle korigovali svoj odnos prema voljenoj osobi. Ovo itekako daje rezultate i vi sa velikim zadovoljstvom ulazite u ovu sedmicu jer je na emotivnom planu sve u redu. Partnerove poslovne obaveze vas mogu sprečiti da u drugom delu ovog perioda ostvarite nešto što ste zajednički planirali. Slobodni su već u fazonu da odustaju od ljubavi i da na ovom svetu ne postoji niko po njihovoj meri. Nekih aveti prošlosti ste se rešili ali se sada osećate neispunjeno i prazno. Drugi deo sedmice donosi jednu zanimljivu osobu u vaš život, ali ćete vi imati veliku zadršku i nećete moći da se opustite. To što ste trenutno po pitanju ljubavi nesigurni ne znači da ne trebate da date šansu za makar jedan zajednički izlazak.

Posao
Tokom ove sedmice jedna osoba može vršiti veliki uticaj na vas. Problem je u tome što ćete vi to smatrati vrlo ograničavajućim u smislu da vam se ne dozvoljava da radite stvari na svoj način. Pre nego što počnete značajnije da se bunite, razmislite da li je ovo usporavanje u vašu korist. Moguće je da vi suviše brzo pokušavate da pokrenete neki poslovni poduhvat, ne razmišljajući i ne uzimajući u obzir sve sitnice i detalje. Mislim da ćete tek u narednim nedeljama shvatiti da je ovakav način funkcionisanja bio pravi.

VODOLIJA

Ljubav
Vi i emotivni partner izgleda da ne možete a da ne napravite neko iznenađenje jedno drugom. Nije problem kada su ta iznenađenja prijatna, ali čini mi se da to baš i nije uvek slučaj. Tokom ove sedmice vaš odnos baš varira – od pakla do raja i nazad. Dođu tako neki dani, neko vreme i stabilizovati se prosto je nemoguće. Sav ovaj višak energije koji vašu vezu u ovom trenutku prati tako biste lepo „ispeglali“ jednim zajedničkim odmorom....ako uspete da se dogovorite i oko toga...Slobodni su se tako brzinski „zatelebali“ u nekog da ne znaju gde udaraju. Drage Vodolije, povucite malo ručnu kočnicu – to što ste toliko željni ljubavi nije garant da je ovo što vam se sada dešava „ono pravo“. Nemojte samo da mi se razočaravate posle nekog vremena...

Posao

Trenutno ste u periodu kada vam na poslu smeta sve. Ako nema posla – problem je. Ako ga ima previše – nervirate se. Kada saradnici oko vas ćute – podbadate ih da bi progovorili koju jer vam je dosadno. Ako previše pričaju – bunite se da ne možete da radite u takvoj atmosferi. Šta god da vam neko kaže, pa makar to bilo i najblagonaklonije – odmah shvatate kao kritiku i demonstrativno se ponašate. Jedino što mogu da pokušam da vam savetujem u ovom periodu jeste da ne pravite dramu oko gluposti, da situacija ne bi otišla u nekom neželjenom pravcu.

Novac
Obradovaće vas nešto malo smirenija situacija na polju finansija. Neke veće obaveze ste izmirili i ostaje vam još jedan deo u drugom delu nedelje. Tokom ove sedmice očekujte više novčanih priliva.

Zdravlje
Kičma, glavobolja, pritisak – tri osnovne stvari koje velikom broju Vodolija zadaju probleme u ovom periodu. Za sve tri, pored lečenja tradicionalnom medicinom, može se primeniti i još nešto – više kretanja, više rekreacije i više boravka napolju.

Novac
Nedelja je neočekivano dobra po pitanju finansija jer će vas pare prosto „hteti“. Izvanredna prilika da se rešite nekih zaostataka u obavezama a možda čak i da sklonite neki dinar na stranu. Kraj sedmice donosi veće troškove ili ratu kredita koju morate izmiriti.

Zdravlje
I pored svih tegoba koje su vas snašle u poslednje vreme, psihički ste dosta stabilni i smireni. Ipak, ovaj stres negde mora da izbije pa bi bilo dobro obratiti malo pažnju na sebe. Krajem nedelje pad energije i veća potreba za odmaranjem.

VODOLIJA

Ljubav
U dužim emotivnim vezama i brakovima se tokom ove sedmice baš i ne snalazite. Kao da ne znate šta je to što je partneru potrebno da bi stvari između vas dvoje funkcionisale kako treba. U suštini vi ste nešto zatvoreniji nego inače i suviše kalkulišete svojim emocijama. Ako želite da se stvari ponovo vrate u normalu, moraćete da date i više ljubavi i više svog prisustva, posvećenosti. Slobodni (ili bolje rečeno – usamljeni) mogu tokom ove nedelje saznati nešto o bivšem partneru što će ih veoma obradovati. Ovo može biti neočekivan kontakt i otvaranje sa njegove strane ili priča preko prijatelja koja dolazi do vas. U periodu ste kada niste spremni za nešto novo i radije biste ponovo dali šansu prošlosti.

Posao

Ovaj period biste najradije preskočili. Ukoliko radite, poslovne obaveze se odvijaju nekim normalnim tempom a vi se u pojedinim trenucima osećate stegnuto svakodnevicom u kojoj se ama baš ništa podsticajno ne događa. Malo će vas u prvom delu nedelje prodrmati neki interesantnii razgovori sa poslovnim saradnicima i nada da bi se nešto i moglo promeniti na bolje, ali je moguće da željene promene ne zažive. Kako sedmica bude odmicala vi ćete raditi sve teže i osećati sve veći pritisak pa bi topao savet za vas bio da uzmete slobodne dane ili odete na godišnji odmor.

Novac
Zarađeni novac odlazi velikom brzinom i trenutno je to nešto na šta ne možete uticati. Prihvatite situaciju takva kakva je – makar imate dovoljno da se ne zadužujete dodatno.

Zdravlje
Sve vas bode, sve vam smeta i u ovom je periodu očigledno da vaše zdravlje posustaje. Rešavajte probleme jedan po jedan i tražite način da se više odmorite i opuštate.

Mojastrolog

Pogledajte još