Dejan Matić snimio spotove za pesme „Oko nas“ i „Ostani“

Matić veruje u saradnike sa kojima je postigao velike uspehe i u međusobno razumevanje te je tako izabrao pesme “Ostani” i “Oko nas” koje je uradila ista ekipa autora. Tekst je napisala Biljana Spasić, muziku Branislav Samardžić, a aranžman Dejan Abadić.

Spotovi su snimani na prelepim plažama Crne Gore i na području Starog Bara i Dobrih voda, dok režiju i fotografiju potpisuje New concept.

(old_image)

Dejan Matić leto provodi vrlo aktivno i radno. Skoro svakog dana nastupa u drugom gradu i vrlo je zadovoljan jer veliki broj ljudi već sada zna sve reči pesama sa novog albuma koji je nedavno objavljen. U pauzama izmedju koncerata svaki slobodan trenutak Dejan provodi sa suprugom Jelenom i sinovima Zoranom i Konstantinom radujući se njihovim svakodnevnim životnim otkrivanjima.

Beograd, Novi Sad, Zvornik, Gacko, Kragujevac, Herceg Novi, Virovitica ,Trogir, Zagreb samo su jedan deo gradova i mesta u kojima je Dejan nastupao i nastupaće ovog leta i veseliti se sa svojom publikom uz nove pesme ali i velike hitove sa prethodnih albuma.

Od početka letnjih dana Matić je ekranizovao nekoliko novih pesama čija se premijera uskoro očekuje, a za početak septembra zakazana je velika promocija novog albuma uz prisustvo brojnih saradnika i prijatelja.

Kako Dejan kaže, biće to jedno lepo druženje i dobra žurka kakve ume i voli da napravi kada postoji razlog za slavlje.

Pogledajte još