ŠARMANTNE FRAJLE I PREPOZNATLJIV ZVUK VASILA HADŽIMANOVA OBELEŽIĆE 8. ROĐENDAN MERCATOR CENTRA NOVI SAD

0

Osmi rođendan Mercator Centra Novi Sad biće obeležen spektakularnim nastupima poznatih balkanskih pop i džez ikona, kao i sjajnim pratećim programom, zabavnim igrama i animacijama za sve članove porodice. Kao šlag na torti čekaju vas i neverovatni popusti, akcije i posebne ponude u radnjama.

Proslava će biti upriličena za vikend, 22. i 23. avgusta, kada sve posetioce ovog centra očekuju posebna sniženja na širok asortiman proizvoda i brojne animacije u samom centru. U subotu, 22. avgusta, u 20 časova, posetioce centra će zabaviti četiri šarmantne dame iz grupe The Frajle, dok će nedelju, 23. avgust, obeležiti nastup džez virtuoza Vasila Hadžimanova, sa početkom u 19 časova.

Radnje u Mercator Centru Novi Sad su ove godine posebno slavljenički raspoložene, pa su pripremile i odlične popuste, koji idu i do 70 odsto. Tako će rođendanski vikend biti prava prilika da, pored dobre zabave, obezbedite sebi komade odeće, obuće i aksesoara, ali i igračke za decu, kozmetiku, knjige, proizvode za domaćinstva, a sve to po vrlo povoljnim cenama.

Uz vrhunske muzičare dobra zabava je zagarantovana, a šoping sa posebnim popustima sigurno je dodatan razlog da budete deo ove slavljeničke priče.

Foto: promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.