OBRT: Verenicu Slobe Vasića juri Interpol

Slobodan Vasić je budvanskoj policiji prijavio da ga je bivša verenica Valentina Vučićević fizicki napala, ali, kako je ona već otputovala iz Crne Gore, za njeno nalaženje angažovan je i Interpol.

U crnogorskoj policiji potvrđeno je da je pevač 18. avgusta podneo prijavu protiv Vučićevićeve zbog fizičkog napada.

Naime, nakon što je mladi pevač tukao verenicu u jednom klubu, reagovala je budvanska policija i mladog pevača pozvala na razgovor.

Vasić je, po pozivu, 18. avgusta došao u prostorije Centra bezbednosti Budva. Prvo je rekao da nije hteo da događaj prijavljuje policiji. Medutim, predomislio se zbog navoda da je fizički napao Valentinu Vučićević.

Bivšu verenicu je prijavio zbog fizičkog napada 14. avgusta 2015. godine u „Vili Manojlović“ u Budvi. Kada je i zvanično podneo prijavu protiv devojke sa kojom je planirao da provede ostatak života, policiji je detaljno ispričao šta se sve dešavalo te večeri u klubu.

Policija je o Vasićevoj prijavi za fizičko nasilje obavestila zamenika osnovnog državnog tužioca u Kotoru.

Da bi se utvrdilo šta se 14. avgusta dešavalo u „Vili Manojlović“, tužilac je naredio policiji da razgovara i sa Valentinom Vučićević, prenose mediji.

Međutim, utvrđeno je da je Valentina, još pre prijave bivšeg verenika za fizičko nasilje, napustila Crnu Goru. Tužilac je tada naredio da se od nje uzme izjava putem međunarodne policijske saradnje.

Na zvaničnom sajtu Interpola nema potrage za ovom devojkom, ali Nacionalni centralni biro Podgorica uputio je zahtev kolegama u Beogradu da srpska policija sasluša Valentinu Vučićević.

Izvor: Kurir

Pogledajte još