SASTANCI IZ PAKLA: "Hteo je seks u četvoro, povela je svoju mamu"

1. "Ja imam sestru bliznakinju i on ima brata blizanca. Na prvom sastanku je pokušao da me nagovori da svi isprobamo seks u četvoro."

2. "Odveo me na završnu svečanost njegovog nećaka u vrtiću. Potom smo išli na porodično okupljanje i uopšte nije razgovarao sa mnom. Bilo je to najgorih četiri sata u mom životu."

3. "Išla sam na sastanak na slepo i skoro sam oslepela. Nosio je žute čarape, cipele, pantalone i majicu. Nedostajala mu je samo velika torba i banana da bi izgledao kao majmun iz crtaća."

4. "Nakon što smo pogledali film u bioskopu rekao mi je da ima ženu koja je sada u zatvoru zbog krijumčarenja droge."

5. "Odveo me da s njim idem da menjam gume, pa me pitao hoću li ići s njim da kupi kese za smeće u supermarket. Pre nego što me odveo kući, kupio mi je malu kafu za poneti."

6. "Bili smo na sastanku i sve je išlo O.K. Došli smo kod njega u stan gde živi s 50-godišnjim cimerom. Pokušao je da me nagovori da spavam s njegovim cimerom. Pobegla sam glavom bez obzira."

7. "Na sastanku smo igrali igru 'Istina ili izazov'. S njenom mamom. Koja me, nakon što je na nju došao red, pitala da li volim njenu kćer."

8. "Odveo me u McDonalds na sladoled. Nije imao novca. Na kraju sam mu ja platila hranu i taksi da ga odveze kući."

9. "Odveo sam jednu devojku  u kineski restoran. Celo veče je stavljala hranu u usta i pljuvala je. Očigledno joj nije odgovarala."

10. "Umesto cveća, na sastanak mi je doneo dve prave žabe i čokoladicu. Većinom je pričao o svojoj kosi. Nikad nismo išli na drugi sastanak."

Nadlanu / izvor: 24sata.hr

Pogledajte još