Horoskop za 23. avgust: Rak se danas ističe, ali zato Škorpija...

OVAN (21.3.- 20.4.)

I dekada ( 20.-31.3.)

Prepodnevni sati su mnogo bolji za one koji žele da se dogovaraju sa nekim vatrenim ili vodenim znakom. Možete dobiti vesti iz inostranstva koje će vas pomalo zbuniti ali nema razloga za preteranu brigu. Neko pokušava da vam nametne na fini način ono što vi ne prihvatate.

II dekada (1.- 10.4.)

Mesec obrazuje dobar aspekt sa vašim Suncem iz Strelca i donosi vesti koje mogu biti povoljne. Dan je dobar za bavljenje svim onim aktivnostima koje podrazumevaju kontakt sa strancima. Osećate se dobro u društvu osoba sa kojima imate o ćemu da pričate i sa kojima vam je uvek prijatno u razgovoru.

III dekada ( 11.- 19.4.)

Mesec će tek kasno uveće obrazovati aspekt sa Vašim Suncem i tranzitnim Uranom zbog čega ćete verovatno osetiti potrebu da se sa nekim vidite jer je u taj aspekt umešan i Jupiter iz Lava. Verujete da možete da se prilagodite nekim novim, u stvari prilično povoljnim okolnostima.

BIK (21.4.- 21.5)

I dekada ( 20.-30.4.)

Ako imate bar tri- četiri planete u vatrenim znacima dan je povoljan, to se takođe odnosi na one koji miaju podznak u nekom vatrenom znaku. Sve što planirate lako je izvodljivo ako imate podršku jednog Lava ili neke Vodolije. Na Raka ne računajte jer brzo menja mišljenje i raspoloženje.

II dekada (1.- 10.5.)

Trudite se da niko ne primeti da vas pomalo hvata panika zbog finansijskog stanja koje vam ne odgovara ili ste se izložili prevelikim troškovima. Imajte na umu da bi trebalo da se priviknete na nove uslove rada i da na poslu ne očekujete previše od onih koji ne žele da vam izađu u susret.

III dekada ( 11.- 21.5.)

Ignorišite one koji vas na neki način opstruiraju jer možete i vez njih. Konkurencija ne bira sredstva i vi ćete verovatno biti u prilici da razgovarate sa onima sa kojima se dobro razumete ali ćete morati da pravite ustupke i da budete što je moguće veći diplomata.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

I dekada ( 22.-31.5.)

Pomalo vas brine finansijska situacija jer niste u stanju da izvršite sve obaveze ili možda da vratite dugove jednoj Škorpiji ili Jarcu..Nemojte se opterećeivati razmišljanjima o tome ko vas voli od saradnika a ko ne. Imate konkurenciju na poslu i vi znate ko je to. Ribe vas podržavaju iako možda niste sasvim toga svesni.

II dekada (1.- 10.6.)

Trebalo bi da nađete dovoljno vremena za osobu koja će vas pozvati bilo da se neobavezno sretnete ili da razgovarate o zajedničkom poslu. Nemojte ulaziti u konfliktne situacije, posebno ne sa Vagama, Lavovima ili Jarcima. Želite da nađete najbolji način kako da napravite dogovor sa pretpostavljenim.

III dekada ( 11.- 21.6.)

Šarm, znanje i snalaženje su vaše najjače oružje i pokušaćete da ubedite jednog Raka da bi trebalo da bude na vašoj strani. U suštini možete i bez ičije pomoći da se izborite za svoje mesto pod suncem. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji u pogledu rešavanja pitanja u vezi sa domom ili nekretninama.

RAK (22.6. – 22.7.)

I dekada ( 22.-30.6.)

Imate priliku da se istaknete u domenu umetnosti ili poslova koji podrazumevaju da treba da pokažete neki talenat ili specijalan talenat. Nemojte biti previše svojeglavi zbog neke situacije koja vam samo prividno ne ide u prilog. Pred vama je naporan dan sa mnogo obaveza.

II dekada (1.- 10.7.)

Pokazujete spremnost da se prilagodite potrebama saradnikam rođaka, prijatelja ali ipak posao vam je na prvom mestu. Jedan Jarac ili Bik računaju na vas i uvereni ste da ćete pristati na zajednički put ili će vam predložiti posao koji će vam se isplatiti.Mogući su neočekivani dobici sa više strana.

III dekada ( 11.- 22.7.)

Bilo bi dobro da popravite svoj odnos sa kolegama i da pokažete incijativu da biste stvorili sebi prijatelje umesto što ulazite u polemiku oko nebitnih pitanja. Mogući su dobici u novcu ili preko nekog honorarnog posla. Podržava vas neko na čiju pomoć niste računali.Susret sa Lavom može doneti neke nove ideje.

LAV (23.7.- 22.8.)

I dekada ( 23.-31.7.)

Svoju energiju usmerite ka onome što najviše volite da radite i nemoje se nepotrebno iscrpljivati na poslovima koji vam ne donose satisfkakciju. Ako vas prijatelji budu pozvali da se negde sretnete, budite spremni da se sa njima vidite.Mogući su prijatni susreti sa strancima.

II dekada (1.- 10.8.)

Dobri saveti osoba koje se razumeju u finansije su vam od velike koristi i uspevate da se maksimalno posvetite nečemu što će vam predložiti Vaga koja se dobro razume u vaš posao.Ako se bavite umetnošću, istrajnost je crta koja dolazi do punog izražaja. Možete očekivati poziv od nekog ko vam je više puta nagoveštavao da bi voleo da radi sa vama.

III dekada ( 11.- 22.8.)

Ako ste tražite posao, u tome će vam pomoći Vaga, Jarac ili Rak. Dan je veoma naporan dan za one koji su prisutni u javnosti ili koji očekuju neki poveći iznos na računu. Ako se to ne dogodi, bićete spremni da se borite za svoja prava. Pozovite jednog Raka koji bi mogao da urgira za vas.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

I dekada ( 23.-31.8.)

Ovo je jedan od onih dana kad bi trebalo da budete više okenuti sebi i svojim ličnim problemima.Nemojte sve primati k srcu, naročito ako pretpostavljate da biste mogli čuti neku lošu vest ili mislite da biste mogli biti predmet nečije kritike.Nemojte se demoralisati ako vam Ribe ne budu izašle u susret.

II dekada (1.- 10.9.)

Ne dozvoljavate nikome da vas poremeti u vašim planovima. Ukazuju vam se nove mogućnosti kada je u pitanju karijera.Nemojte slušati šta pričajuu Ovan ili u Škorpija jer bi to moglo da vas destabilizuje. Nađite više vremena za vama blisku osobu koja bi mogla da vam pomogne da nađete dobro rešenje za finansije.

III dekada ( 11.- 22.9.)

Veoma ste energični i dajete na znanje da biste želeli da budete u vezi sa nekim koga često viđate ili se sa njim dopisujete preko Interneta. Dobićete mogućnost da obavite važan razgovor sa osobom koja živi u inostranstvu. Pokušavate da se rehabilitujete u profesionalnom pogledu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

I dekada ( 23.-30.9.)

Osećate da vas neko ne voli ili da vam pravi spletke. Trudite se da na najbolji način izrazite svoje planove i mnogi vas kritikuju zbog vaših ambicija koje smatraju nerealnim. Dobijate priliku da ispravite neke greške iz prošlosti i da se aktivirate na društvenom planu.

II dekada (1.- 10.10.)

Dobro se slažete sa nekim koga poznajete dovoljno dugo da biste ga ostavili u nezvesnosti. Trudite se osvojite poverenje osobe sa kojom niste u sjajnm odnosima a svesni ste da biste mogli ostvariti dobru saradnju. Pokušavate da se prilagodite uslovima rada koji vam ne odgovaraju.

III dekada ( 11.- 22.10.)

Verujete u pozitivan razvoj događaja i možete se uključiti u timski rad ili u posao koji bi mogao da vam donese veliku satisfakciju. Dobijate mogućnost da se eksponirate negde u javnosti ili da postanete popularni preko svakodnevnog posla, naročito ako radite u medijma.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Dobro se slažete sa Rakom ili Devicom Čekate poziv od Jarca ili osobe rođene u znaku Riba sa kojima ste imali dugogodišnju saradnju. Pokušavate da se učinite za sebe sve što je u vašem interesu ali to bi značilo da morate da prihvatite saradnju sa Lavom.

II dekada (1.- 10.5.)

Nekoliko osoba pokušava da vas nagovori na nešto što vama trenutno nije u planu. Poslovne veze sa vatrenim znacima donose probleme. Osećate se nemoćnim da se adaptirate na neku novu situaciju koja bi mogla da vas navede na razmišljanja o poslu za koji trenutno niste sposobni.

III dekada ( 11.- 21.11.)

Ne bi trebalo da se uključujete u rešavanje problema koji vam trenutno nisu toliko bitni ili da započinjete nove poslove koji vam ne odgovaraju. Pokušavate da rešite dilemu koja vas u velikoj meri opterećuje. Dobijate poziv da se sretnete sa Škorpijom ili Ovnom koji rade sa strancima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

I dekada ( 22.-30.11.)

Verujete u dobronamernost jednog Raka koji je spreman da učini za vas nešto što ga odavno molite. Verujete da možete da se dogovorite sa Lavom oko nečeg što se tiče vaše zajedničke budućnosti. Novi projekti su u pitanju i verovatno će vam doneti nove mogućnosti po pitanju zarade.

II dekada (1.- 10.12.)

Pokušavate da se dogovorite u vezi sa poslom koji bi trebalo da radite sa saradnicima iz inostranstrva. Dobro će vam doći podrška jednog Lava ili jednog Raka koji vas u svemu podržavaju. Osećate se u svom elementu kada radite sa ono što volite.

III dekada ( 11.- 21.12.)

Pozicija Venere vas čini spremnim da se upustite u posao koji vam može doneti dobre prihode. Osećate se sposobnim da rešite problem koji nije tako veliki koliko bi neko želeo da vam ga predstavi. Dobro bi vam došla saradnja sa nekim koga poznajete dosta dugo i sa kim imate dobru komunikaciju.

JARAC (22.12.- 20.1.)

I dekada ( 22.-31.12.)

Naporan dan za one koji nisu spremni da se uključe u neke nove trendove ili koji ne žele da se dogovore oko novog posla. Trudite se da vas niko ne nagovori na nešto što ne želite da radite ali bi bilo dobro da razmislite da li imate mogućnost da se bavite onim što ste planirali.

II dekada (1.- 10.1.)

Očekujete poziv od nekog ko vam je oduvek bio naklonjen i ko će vam učiniti mnogo toga po volji samo ako pristanete na bar neki njegov uslov. Pozicija Urana i Plutona je veoma stresna za one koji imaju finansijskih problema. Moraćete da se prilagodite novim uslovima rada.

III dekada ( 11.- 19.1.)

Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa nekim ko vas u velikoj meri opterećuje svojim zahtevima ali vam istovremeno i mnogo toga čini. U afektu ste spremni da uradite nešto što nije u vašem interesu. Dobićete poziv za saradnju od Vodolije ili Blizanaca.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

I dekada ( 20.-31.1.)

Verovatno ne znate kom poslu da date prioritet. Imate dosta troškova, mnogi od njih su neplanirani. Trudite se da nađete najbolji način da organizujete svoj život.Škorpija i Devica i su vam od konkretne koristi. Imate potrebu da se maksimalno iskažete u onome u čemu ste najbolji. Dobijate poziv od Bika ili Vage da se sretnete na javnom mestu.

II dekada (1.- 10.2.)

Umetnici mogu očekivati interesante poziv u vezi sa nečim što bi moglo za njih biti izuzetno povoljno.Nešto što se odnosi na umetnost ili na saradnju sa Blizancima zaintrigiraće vas. Može se raditi o nekoj vesti koju ćete dobiti od jedne Vage ili o konkretnoj poslovnoj ponudi koja bi mogla da dođe od jednog Raka ili Strelca.

III dekada ( 11.- 19.2.)

Trudite se da na svaki način date na znanje bliskom saradniku da može da računa na vas. Ako budete preterano osetljivi na kritike, neće vam poći za rukom da se dogovorite sa onima na koje računate. Verujete da vam je naklonjen jedan Lav čak i ako vam kontrira. Ipak, ako se radi o osobi koja vas dobro poznaje imajte poverenja u njeno mišljenje.

RIBE (20.2.- 20.3.)

I dekada ( 20.-30.4.)

Niste spremni da se angažujete na poslu koji vam nudi Bik ali u Raka, imate poverenja čak i ako se radi o veoma napornom projektu ili poslu koji bi mogao zahtevati od vas veliku koncentraciju. Imate način kako da se izborite za svoje mesto pod sunem u okviru umetnosti.

II dekada (1.- 10.5.)

Verujete da ćete moći da utičete na stavove osobe koja vam je draga. Mesec u Strelcu može značiti mogućnost novog posla posebno ako spadate u one energične predstavnike znaka. Venera u Jarcu donosi neke nove mogućnosti o kojima niste razmišljali i verovatno ćete se potruditi da se postavite kako se od vas očekuje.

III dekada ( 11.- 21.5.)

Mars u Lavu i Mesec u Strelcu donosi napetost u komunikaciji sa osobama koje su starije od vas i koje žive u inostranstvu, Mesec je posebno prevrtljiv i daje mogućnost da ispadnete naivni i vi verovatno ne znate kom poslovnom partneru da date prioritet. Imate dosta troškova, mnogi od njih su neplaniran

Izvor: conopljanews

Pogledajte još