HOROSKOP ZA 24. AVGUST: Blizance čeka prijatan susret, Jarac pokušava da reši problem

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

I dekada ( 20.-31.3.)
Sunce u Devici ne odgovara onim predstavnicima vaše dekade kojima se ništa ne radi ili onima koji su već započeli posao sa jednim Lavom a sada moraju da nešto u poslu menjaju. Osećate se nesigurno u pogledu isplate, naročito ako novac treba da vam isplati Strelac.

II dekada (1.- 10.4.)
Verujete da ćete lako ubediti Lava, Bika ili Vagu uvezi sanekim vašim idejama koje mogu lako da zažite. Trudite se da budete što je moguće efikasniji jer već vidite sebe u okviru nekog drugog projekta.Trebalo bi da razmislite o ponudi jednog Jarca.

III dekada ( 11.- 19.4.)
Ako vam se jave Blizanci ili Devica nemojte ih odbiti jer bi to što vam oni nude moglo biti ono o čemu ste dugo maštali. Imate mogućnost da se dogovorite sa Strelcem ili Bikom oko bitnih pitanja.Nemojte se previše oslanjati na ono što ima da vam kažu Ribe, posebno iz srednje dekade.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

I dekada ( 20.-30.4.)
Ulazak Sunca u Devicu savršeno vam odgovara i vi ćete biti spremni da se borite za svoja prava,najverovatnije pravnim putem. Mnogima je stalo da budu viđeni u vašem društvu jer im to imponuje. Dobitak preko rada sa Ribama.Mogući su dobri aranžmani sa zapadnoevropskim zemljama.

II dekada (1.- 10.5.)
Prilično ste nestrljivi jer neko nije održao obećanje koje vam je dao i vi morate da se snalazite kako znate i umete. Tranzitna Venera je pogodna za one koji imaju dobre odnose sa vatrenim znacima i koji imaju razrađen privatni biznis.Finansijski dosta ste stabilni i pored povećih troškova.

III dekada ( 11.- 21.5.)
Nekom je veoma stalo da sa vama uspostavi dobru komunikaciju ali i vi i ona druga strana ste prilično svojeglavi. Ako se radi o pravnim pitanjima nemojte zatezati odnos, naročito ako nekom nešto dugujete.Ne bi trebalo da se nervirate zbog komentara jednog Ovna.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

I dekada ( 22.-31.5.)
Očekuje vas prijatan susret sa nekim koga ćete možda tek upoznati ali će vam se učiniti da je ta osoba predusretljiva i da ima dobre namere prema vama. Ako ste mladi i tražite posao, verovatno ćete ga naći posredstvom nekog drugog Blizanca ili Device.

II dekada (1.- 10.6.)
Uzdate se u svoju intuiciju i ne dozvoljavate nikome da vam remeti planove. Ne želite da prihvatite uslove rada koji su ispod vašeg nivoa i očekivanja. Posao sa strancima moguć je ako je posrednik u poslu neka žena ili rođaka.Dobijate poziv od Lava.

III dekada ( 11.- 21.6.)
Skloni ste konfliktima i verovatno ćete biti u prilici da se dogovorite sa nekim o novom poslu ali ako ne budete dovoljno taktični od posla neće biti ništa. Nemojte previše oklevati kada je u pitanju honorarni posao, može biti veoma dobro plaćen.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

I dekada ( 22.-30.6.)
Imate od nekog dobre preporuke i sigurni ste u sebe. Vaše verbalne sposobnosti dolaze do izražaja zbog čega možete lako izbiti u prvi plan kada je u pitanju posao u medijima ili u domenu umetnosti.Očekujete da vam se javi Vodolija sa konkretnim predlogom za saradnju.

II dekada (1.- 10.7.)
Spore planete, Pluton i Neptun imaju uticaja na vas i vi ste zbog toga oprezni i skloni da razmišljate samo o poslu koji biste radili na duži rok u nekoj solidnoj firmi. Ako planirate privatan biznis, razmislite da li je za vas posao sa Bikom ili Vagom povoljan.

III dekada ( 11.- 22.7.)
Trudite se da odobrovoljite jednu Devicu ili nekog Jarca, možda i Škorpiju. Činite sve što je do vas da biste se istakli u poslu i napravili dobru reputaciju. Uzdate se u svoje znanje a ukoliko imate i dosta iskustva, na pravom ste putu da budete uspešni.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

I dekada ( 23.-31.7.)
Ne bi trebalo da se previše nervirate ako jedan Blizanac, Devica ili Ovan ne budu ispoštovali dogovor. Još uvek ste u situaciji da sasvim neočekivano preokrenete situaciju na poslu u svoju korist. Moguć je susreta i razgovor sa Vodolijom.

II dekada (1.- 10.8.)
Sjajno se snalazite u poslu u kome je potrebno da dobro znate strane jezike ili da se razumete u marketing. Verujete da ćete biti u prilici da obavite važan razgovor koji bi mogao da vam donese neke nove dobro plaćene poslove.

III dekada ( 11.- 22.8.)
Sunce, vladalac vašeg znaka još uvek ima dobar uticaj na vas čak iako je ušlo u Devicu ali konjukcja sa Jupiterom je sasvim dovoljna da na praktičan način počnete da rešavate svoje probleme. Moguć je neočekivan dobitak.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

I dekada ( 23.-31.8.)
Ulazak Sunca u vaš znak donosi vam mogućnost napredovanja na poslu ako tačno znate šta želite. Vaša konzervativna priroda dolazi do punog izražaja. Nemojte previše insitirati na uslovima plaćanja jer vas mogu prevariti ako ne postoji ugovor.

II dekada (1.- 10.9.)
Strepite da bi nešto moglo da krene nizbrdo i da biste mogli da dođete u situaciju iz koje nema izlaza. Nemojte poveravati svoje sumnje i ideje jednom Raku jer bi mogao da vam napravi probleme i da vas omete u onome što ste naumili da uradite.

III dekada ( 11.- 22.9.)
Tranzit Merkura preko vaše dekade donosi dobre mogućnosti na poslovnom planu ako vi vodite razgovore i ako vi postavljate uslove. Čuvajte se jedne Vodolije ili nekog Raka koji su prilično nepouzdani kada je u pitanju nov posao.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

I dekada ( 23.-30.9.)
Ulazak Sunca u Devicu gde se nalazi i Jupiter može doneti neke nove vesti koje će vas obradovati ali ako niste planirali nov posao ili ga niste ugovorili sa Ovnom, Vodolijom ili Lavom, nemojte započinjati bez saveta jednog Strelca.

II dekada (1.- 10.10.)
Neko na poslu ima velikog uticaj na vas i vi ste svesni toga. Želite da budete što je moguće samostalniji i da se ne obazirete na to šta svet priča. Dobro se slažete sa drugom Vagom ili Bikom.

III dekada ( 11.- 22.10.)
Imate utisak da ste ostavljeni sami sebi i da vas niko ne podržava kada su vaše ideje u pitanju. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji prema jednom Lavu koji vam je oduvek bio naklonjen.Verujete da možete da se dogovorite sa Ovnom ili Lavom u vezi sa novim projektom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dobar uticaj Sunca i Jupitera povoljno se reflektuje na sferu posla i finansija, naročito ako gradite karijeru, ako treba da pravite dogovor sa Blizancima ili Devicom.Možete zaraditi mnogo više nego što pretpostavljate.

II dekada (1.- 10.11.)
Veoma ste ubedljivi i spremni da razgovararte o onome što vas u izvesnoj meri opterećuje ili što duže vreme planirate. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Ovnom ili Vodolijom.Jarac vas u svemu podržava.

III dekada ( 11.- 21.11.)
Spremni ste na velike napore i ne želite da propustite dobru priliku kada je u pitanju posao sa Jarcem ili Bikom. Devica i Blizanci su vam takođe naklonjeni. Imate poverenja u osobe koje su starije od vas.Mougća je obnova saradnje sa Ribama ili Devicom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

I dekada ( 22.-30.11.)
Očekujete da vam se javi neko s kim ste nekada zajedno radili ali sumnjate da je to moguće. Verujete da ste na pravom putu kada je u pitanju posao sa strancima bez obzira koliko izgleda komplikovan i zahtevan.Niste spremni da popustite u nečemu što je za vas veoma bitno.

II dekada (1.- 10.12.)
Danas je moguć susret sa mnogo ljudi, sa onima koji vas cene i koji sa vama žele da rade.Bićete, posebno u prepodnevnim satima spremni da se uhvatite u koštac sa ozbiljnim problemima.Nemojte žuriti sa odlukama koje se tiču vaše karijere.

III dekada ( 11.- 21.12.)
Nemojte odustati od svojih ciljeva i pokušajte da se priviknete na ono što vam možda trenutno ne odgovara, posebno u saradnji sa Devicom ili Blizancima. Imate mogućnost da se sretnete sa nekim ko vam je veoma naklonjen i ko će vam pružiti šansu da dođet do nekog honorarnog posla.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

I dekada ( 22.-31.12.)
U fazi ste iščekivanja i bićete spremni da i dalje čekate svojih pet minuta jer osećate da ste sve bliže cilju. Verujete u mogućnost nalaženja pravog rešenja za problem sa kojim ste suočeni, posebno u radu sa jednim Strelcem ili Lavom.

II dekada (1.- 10.1.)
Vaša očekivanja su realna kada je u pitanju jedna Škorpija ali ne i kada je u pitanju jedan Lav ili neka Vaga ako vam je cilj da vi budete dominantni u poslu.Morate imati strpljenja za nervozne saradnike koji nisu u stanju da pruže ono što vi od njih očekujete.

III dekada ( 11.- 19.1.)
Trudite se da budete u toku događaja i od velike pomoći vam je jedna Devica ili neki Blizanci sa kojima ostvarujete dobre rezulatate. Bik je prilično kolebljiv i niste načisto da li možete da na njega računate ma o kom poslu da je reč.Pokušavate da se dogovorite sa jednim Strelcem oko konkretnog posla.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

I dekada ( 20.-31.1.)
U fazi ste čekanja i neke vrste neizvesnosti jer vam predstoji nov posao u vezi sa inostranstvom o kome još uvek nemate jasnu predstavu kako bi to realizovali. Ako želite da se samostalno upustite u poslove, moraćete da budete mnogo odlučniji i bolje organizovani.

II dekada (1.- 10.2.)
Tranzit retrogradne Venrere i dalje imanavas najveći utciaj a u jutarnjim satima i tranzit Meseca. Verujete da možete da se dogovorite sa onima koji imaju veće iskustvo u poslu od vas i verovatno će vam poći za rukom da nađete neko kompromisno rešenje.

III dekada ( 11.- 19.2.)
Očekujete poziv od Lava ili Strelca i u fazi ste neizvesnosti kako će se situacija dalje odvijati. Verujete da možete da uradite ono što ste sebi zacrtali kao cilj. U dilemi ste koga da poslušate, svoju intuiciju ili saradnike od kojih nisu svi iskreni.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

I dekada ( 20.-30.4.)
Pokušavate da nađete dobre investitore za projekat do koga vam je stalo. Bitno vam je šta o vama misle oni koji vas možda ne plaćaju ali su potencijali budući saradnici. Tranzit Jupitera i Sunca donosi nove izazove u radu sa strancima.

II dekada (1.- 10.5.)
Pluton je jedina planeta na koju trenutno možete da se oslonite a on vlada Škorpijom i to vam je najsigurniji izvor i prihoda i buduće saradnje. To se naročito odnosi na one koji rade sa osobama koje nose neku vrstu uniforme na radu.

III dekada ( 11.- 21.5.)
Ne dozvoljavate da vas bilo ko pokoleba, naročito ne kada je u pitanju saradnja sa Devicom ili Blizancima. Verujete da možete da imate uticaja na njih i da ćete postići ono o čemu ste se dogovrali bez mešanja sa strane.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još