"Hvala" koje je obišlo svet: Majka je videla dečaka koji se igrao sa njenim sinom i uradila OVO

Kad su deca mala, ne razmišljaju o tome koliko nekoga mogu da povrede, pa su tako izbegavala jednogodišnjeg Kejdena koji ima atrofiju mišića kičme i zbog toga je vezan za invalidska kolica. Njegova majka je bila dirnuta do suza kad je videla drugog, starijeg dečaka, kako se igra sa njenim sinom, priča mu i pomaže mu da slaže loptice.

Ovo se desilo u Naučnom centru i akvarijumu na Floridi, a majka je ovaj događaj morala da fotografiše, i potom se zahvalila dečaku što je bio normalan prema njenom sinu. Ova fotografija i zahvalnica ove majke, je odmah zaradila preko 200 000 lajkova na Fejsbuku. Kad pročitate biće vam jasno zbog čega.

"Malom dečaku iz Muzeja nauke. Ne znam ko si, ali hvala ti što si neverovatan. Dopustio si mom sinu da se igra s tobom. Pomogao si mu da skuplja loptice s poda kada si video da ne može sam. Nisi pitao šta nije u redu s njim ili zašto ne može da hoda, samo si video njega. Kejden je veoma sličan tebi, jako je znatiželjan i neverovatno pametan. Želi da zna kako sve radi. Hvala ti što si mu pomogao da okrene ručicu kada si video da sam ne može jer je preslab. Nikad verovatno nećeš videti ovo, ali samo zato što si takav kakav jesi, ovaj svet činiš boljim – napisala je zahvalna majka.

To the little boy at the science museum, I don't know who you are, but thank you for being amazing. You let my son play...

Posted by Kaden's Cure for Spinal Muscular Atrophy on Thursday, August 13, 2015

Nadlanu

Pogledajte još