HOROSKOP ZA 25. AVGUST: Rak pod tenzijom, Vage - pazite šta pričate

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Najveći uticaj na vas ima konjukcija Meseca i Plutona u Jarcu zbog čega ćete morati da rešavate važne poslovne probleme. Mnogima imponujete ali vi kao da toga niste svesni. Nemojte nametati Raku ili Škorpiji neke svoje ideje koje znate da oni neće prihvatiti. Trudite se da ubedite Lava, Strelca ili Devicu da vam pruže još jednu šansu.Veoma ste društveni i rado viđeni, posebno u krugu svoje generacije. Imate veliki krut prijatelja i trudite se da obnovite i neke stare veze i odnose sa onima sa kojima ste nekada veoma lepo sarađivali.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Trudite se da se nametnete nekome na poslu ili da se izborite za svoj status jer smatrate da vam s pravom pripada određeno radno mesto. Intrigira vas pretpostavljeni koji vam daje na znanje da računa na vas.Uspeh u radu sa Lavom.Vaše Sunce pravi dobar aspekt sa Mesecom i Plutonom zbog čega možete očekivati poveće dobitke u radu sa solidnim poslovnim partnerima, najverovatnije iz inostranstva. Mnogi vas cene i pozivaju da radite sa njima a vi još uvek ne znate tačno šta želite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pokušavate da vrlo direktno nametnete svoje mišljenje ali i određene zahteve jednoj Vodoliji koja je pomalo svojeglava i nije načisto sa vama. Ako se radi o saradniku dajte mu na znanje da ga cenite a ako želite da mu uputite kritiku, učinite to na delikatan način da ne bi došlo do konflikta.Napet aspekt između vašeg Sunca i tranzitnog Sunca i Jupitera može doneti izazov u vezi sa poslom u stranoj firmi ili vam može stvarati stres ako niste dovoljno spremni da vredno radite na projektu od koga mnogo očekujete. Postavljate sebi visoke ciljeve koje ne možete lako da dostići.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Današnji dan mogao bi biti pun tenzije jer ne znate šta vam ko misli a ni šta kolege planiraju, posebno vaš pretpostavljeni. Pomalo vas deprimira situacija u kojoj vaši kvaliteti ne mogu da dođu do punog izražaja jer vas okolnosti ograničavaju. U finansijskom pogledu ste pomalo u nezivesnosti. Škorpija jedva čeka da vas vidi i spremna je da vam sve obeća ali ne i da mnogo toga ispuni.Ne bi trebalo da posustanete pred naporima koji se od vas očekuju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Odgovara vam pozicija Merkura na kraju Device u jer vam omogućava da se istaknete u poslu i da uspostavite dobre odnose sa onima koji su vam veoma dragi i na neki način vrlo bitni u poslu kojim se bavite. Moguć je odlazak na kraći put i to sa osobom koja vam je draga. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa nekim ko je nervozan, moguće da se radi o kolegama sa kojima inače nemate dobru komunikaciju. Verujete u dobre nemere Vodolije i Ovna sa kojima ste nekada sjajno sarađivali.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Doživljavate ličnu satisfakciju zbog nečega što vas je dugo vremena tištalo ali ipak se osećate prilično umornim i nedovoljno poletnim za nov posao. Potrebna vam je promena ili bar društvo iskrenih prijatelja. Imate ih više nego što pretpostavljate.Pokažite dobru volju prema nekome koga povremeno viđate na poslu, a ko vas moguće čak i malo nervira. Ipak, bez te osobe ne možete ili bar mislite da je to slučaj. Možda bi bilo dobro da se osamostalite i krenete u neki nov posao samostalno ili sa Strelcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Nešto može krenuti nizbrdo na poslu ali ne usled vaše brzopletosti nego zbog mešanja sa strane. Ako ste mladi možete pomisliti kao su vam šefovi, nenaklonjeni. Rani jutarnji sati su dobri posebno ako treba o nečemu da se dogovire sa Lavom ili Škorpjom.Pazite šta kome pričate, da ne biste dali povod za trač..Najverovatnije dobijate poziv za izlazak sa nekim ko je veoma popularan u svom društvu ili prisutan u javnosti. Ako se radi o Raku budite sigurni da vam je veoma naklonjena.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Stalo vam je da što pre znate na čemu ste i da započnete poslove sa strancima ali ako se dvoumite između strane i domaće firme, sačekajte malo pre dnošenja odluke. Današnji dan nije povoljan ni za kave važne odluke, posebno ne u afektu ali ako imate koncepciju i znate šta želite,možete biti veoma uspešni u pregorovirma sa strancima. Jedan od interesantnijih dana za saradnju sa Jarcem.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Mogući su problemi u vezi sa vizama, domunenatcijom ili u radu sa Rakom ili Devicom. Kolega koji smatra da je za vas autoritet ali faktički to nije može se suprotstaviti vašoj ideji u vezi s novim poslom. nemate dovoljno strpljenja za Ribe. Imajte na umu da se nalazite u važnom periodu i da bi trebalo da donesete odluke koje se tiču dugoročnih aranžmana.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dan pun tenzije kao i uvek kada pokušavate da poslove rešavate uplićući i emocije a o odnosu sa partnerom ne želite da razmišljate. Najvažnije vam je da sebe poštedite uzbuđenja. Neka žena, bliska vašoj porodici svojim komentarom nepotreno će vas iritirati. Dobro pazite kakve poslove sklapate, posebno sa prijateljima ili sa rođacima jer vam ne odgovara pozicija Meseca koji se približava Plutonu. Možete biti previše podozrivi u vezi sa nečim što ne zaslužuje toliku pažnju sa vaše strane. Možete dati povod za trač.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Nešto može krenuti nizbrdo, naročito u saradnji sa jednim Blizancem ili Devicom ne zato što su vam nenaklonjeni već zbog njihove brzopletosti ili svojeglavosti. Dan je dobar za saradnju sa Lavom ili Ovnom ali ne i sa Rakom koji igra na kartu vaše bolećivosti.Na pragu ste nekih promena za koje još uvek niste spremni.Moguće je da vam radno mesto nikako ne odgovara ili ste trenutno nedovoljno informisani o onome što se od vas očekuje. Ipak, ne obećavajte ono što ne možete da ispunite.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Spremni ste da se suočite sa onima koji vam prave probleme i da ih manje-više hladnokrvno rešavate ali neki drugi Jarac vas može izbaciti iz takta ili prema njemu možete biti preterano bolećivi. Dobićete poziv da se vidite sa Vagom.Trebalo bi da budete postojaniji u svojim osećanjima što je sve do kasnih večernjih sati gotovo nemoguće jer ste skloni koketovanju i paralelnim vezama posebno sa osobama koje srećete na poslu. Nemojte praviti nepotrebne troškove.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još