Samo tvrdo na Terassi lounge - Utorak mala subota

Najbolje mesto u gradu vam nudi nezaboravan provod od ponedeljka do nedelje, a onda sve ispočetka.

Najbolji kokteli, savršen pogled na Kalemegdansku tvrdjavu, najprijatnije osoblje i prezgodne hostese učiniće da uživate i da ne razmišljate o svakodnevnim problemima.

U utorak veče na Kalemegdanskoj tvrđavi priređeno još jedno nezaboravno veče sa autorima serijla SAMOTVRDO Tumalon i Phill&Dansmore koji su nam doneli novi letnji serijal žurki pod nazivom HOTPOT, što je već postala i tradicija svakog utorka od 20 časova. Prepun klub je bio dokaz da za sve ljubitelje dobre zabave nije važan dan, već mesto na kojem se provode, što se pokazalo kao proveren recept bar kada je "Terassa Lounge" u pitanju.

(old_image)

Ljubitelji R’N’B muzike svakog četvrtka mogu da uživaju uz svetske hitove u tematskoj večeri pod nazivom "Thursday's Deligh" uz Dj BYP_ i Dj Dj ARCHITECT za pultom koji atmosferu dovode do usijanja, toliko da mnogi izgube pojam o vremenu pa žurka traje do ranih jutarnjih časova.

Potpuna dominacija Terasse lounge je u tome što klaberima nudi najkvalitetniji program tokom svih sedam dana. Petak, subota i nedeljni matine već tri sezone važe za najbolji provod u gradu.

Pogledajte još