MARČELO I ELEMENTAL ujedinjeni u Hali sportova

I, kako sam Marčelo kaže: ,,Došlo je vreme da se prebrojimo", te će sa tom idejom i izazovom 10. oktobra održati najveći koncert ikada - u Hali sportova na Novom Beogradu!

Muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo je za 12 godina postigao uspehe kao malo ko na našim prostorima, i sve to uz podršku poštovalaca čiji je broj rapidno rastao iz dela u delo, iz godine u godinu. Najveći koncert u Marčelovoj dosadašnjoj karijeri posvećen je upravo njima - svima onima koji ga bezrezervno podržavaju i nadahnjuju, čiji glas Marčelo čuje i pretače u stihove!

Na koncertu u Hali sportova, Marčelu će se pridružiti ​Elemental, ​
​jedan od najpopularnijih ​ hrvatskih sastava sa kojim Marčelo sarađuje još od debi albuma ,,De Facto". Od 2003. godine i dueta ,,Bekstvo", Elemental i Marčelo su se sretali na raznim geografskim širinama, festivalima i koncertima, ​​a ujediniće se i 10. oktobra u Hali sportova!

U subotu, 10.10.2015. godine u Hali sportova na​​ Novom Beogradu očekuje nas dvostruki ​koncertni spektakl i više od tri sata do sada neviđenog programa koji pripremaju Marčelo i Elemental!

,,Nerešiv domaći zadatak za kolege sa scene" - ovako su do sada opisivani Marčelovi nastupi.​..​
Koncertom 10.10.2015. godine u novobeogradskoj Hali sportova, Marčelo, koji je ,,poput Boba Dilana ili Džona Lenona postao glas generacije"​,​izazvaće sebe, prijatelje iz grupe Elemental i brojnu vernu publiku da udruže snage i da dobar glas učin​e​ još boljim... i glasnijim!

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara dostupne su na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima. Promotivna cena ulaznica važi do 6. septembra.

Pogledajte još