UBER STIŽE NA OSMI WEEKEND MEDIA FESTIVAL

Osmi Weekend Media Festival svim svojim učesnicima i regionalnoj javnosti donosi još jednu poslovnu i medijsku atrakciju – učešće na festivalu potvrdio je čelni čovek najuspešnije i najkontraverznije svetske start-up kompanije, američkog Ubera. Generalni direktor Ubera za Istočnu Europu, Antoni Le Ru, u Rovinju će otkriti detalje o regionalnim planovima tog alternativnog taksi prevoznika.

„Uber je u Americi zabeležio veliki uspeh i postao start-up kompanija koja je najbrže u istoriji premašila vrednost od 50 milijardi dolara. U Evropi, Uber nailazi na velike probleme s regulatorima i državnim telima, pa će biti posebno zanimljivo saznati kako s tim problemima planira da se izbori u Hrvatskoj i ostalim državama regiona. Predavanje Antonija Le Rua sigurno će biti jedna od poslastica našeg festivala“, istakao je direktor programa Nikola Vrdoljak.

Osmi Weekend Media Festival održava se od 24. do 27. septembra u dobro poznatom prostoru stare fabrike duvana u Rovinju, pod pokroviteljstvom Adris grupe. Weekend „osmica“ ove godine donosi pregršt novih, poslovnih tema s više od 130 govornika i obiljem zanimljivih i aktuelnih predavanja, panel diskusija, radionica i prezentacija.

Prijave za ovogodišnji Weekend Media Festival već su počele na www.weekendmediafestival.com

Pogledajte još