MUČENIK: Bosanac pošao da zaprosi devojku, a ZAVRŠIO U ZATVORU

Kada ga je “voljena” sačekala u Budvi, stvari mu nisu izgledale kao na fotografijama koje je Budvanka delila na društvenoj mreži, rekao je Konjičanin crnogorskoj policiji

Konjičanin Mustafa K. (51) koji je u Budvu došao da upozna ženu svog života, umesto kod matičara završio je u spuškom zatvoru.

On je uhapšen kada je policija utvrdila da je lažno prijavio da je napadnut, pretučen i opljačkan.

Inspektori su posumnjali u njegovu verziju priče, jer je izneo nekoliko nelogičnih detalja.

“Rekao je da su ga napali, oteli mu lična dokumenta i 180 evra. Inspektori su krenuli u poragu za eventualnim napadačima, ali je utvrđeno da je sve slagao. Kada je uhvaćen u laži, branio se da je dobio sunčanicu i da se ničega ne seća. Uhapšen je, i u konsultaciji sa tužiocem stavljeno mu je na teret krivično delo lažno prijavljivanje”, kazao je izvor iz istrage.

Konjičanin je na kraju priznao da je pre nekoliko dana stigao u Budvu da isprosi ruku devojke koju je mesec dana ranije upoznao preko društvene mreže Fejsbuk.

Ipak, kada ga je “voljena” sačekala u Budvi, “stvari mu nisu izgledale kao na fotografijama koje je Budvanka delila na društvenoj mreži”.

Došao je na ideju da prijavi pljačku i napad kada je shvatio da to nije žena sa kojom želi da provede ostatak života. Rekao je da je ostao bez novca i da je mislio da će na taj način vratiti potrošeni novac i moći da se vrati u Bosnu”, kaže sagovornik blizak istrazi.

Nesuđenom mladoženji je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Nadlanu / izvor: vijesti

Pogledajte još