ZATO VAM NE ODGOVARA: 6 poruka koje nijedan frajer ne voli da dobija

1. NEMOJTE MU POSLATI: "Hejjjjjjjj"

Oni ne vole kada vide reč s nekoliko istih slova, a posebno ako se ove poruke ponove više puta.

"Šta radišššš ?!", "Ćaoooo!" su poruke koje će ga iznervirati, zato pokušajte da mu pošaljete najjednostavniju poruku bez više znakova.

POŠALJITE MU OVO: "Šta se radi?"

Muškarcima nisu potrebni dodatni smajlići ili karakteri kako bi se osećali posebno. Sigurno ne želite da ostavite utisak devojke koja umire za njim i koja je sat vremena smišljala poruku i angažovala sve prijateljice zbog toga. Ako tek treba da stupite u komunikaciju s njim, pošaljite najjednostavniju poruku za početak.

2. NEMOJTE MU POSLATI: "Gde si ti?" "Želiš li da me vidiš?!"

Svi smo bili u situaciji kada na naša pitanja nismo dobile odgovore pa se nakon par pića ohrabrimo i krenemo da šaljemo očajničke poruke. Koliko god da je teško, ukoliko niste dobile odgovor na prvu poruku, nema potrebe za slanjem druge. Drugom porukom nećete podstaknuti nekoga na odgovor već samo možete izazvati kontra efekt.

POŠALJITE MU OVO: U ovoj situaciji nemoj mu ništa poslati

Ako još niste dobile odgovor na poruku od juče, danas se lepo opustite, razmislite i sklonite telefon od sebe. On će vam odgovoriti ako misli da ima potrebe, a vi kasnije prosudite ima li svrhe nastavljati komunikaciju. Ako ipak ne dobijete odgovor na poruku, mislimo da će vam upravo to biti najbolji odgovor.

3. NEMOJTE MU POSLATI: "LOL"

Mislimo da nema potrebe objašnjavati koliko je ovaj izraz izašao iz mode i da je neprikladan ukoliko želite da ga šarmirate. Izrazi LOL ili YO rezervirani su za njegova dopisivanja s prijateljem, ali ne i sa devojkom iz snova.

POŠALJITE MU OVO: "Tako si duhovit"

Ako želite da se vaša komunikacija sa slatkim frajerom nastavi morate slati smislene i duže rečenice umesto skraćenica. Takođe, mnogo je bolja varijanta da mu uputite kompliment jer će njegov odgovor u najmanju ruku biti "Hvala", a verovatno će i uzvratiti komplimentom.

4. NEMOJTE MU POSLATI: "Pretpostavljam ..."

Naravno da je teško pokazati emocije putem poruke (osim ako ne upotrebite milione smajlića), ali još je gore i neodređenije ukoliko na pitanja odgovarate "Pretpostavljam", "Možda", "Ne znam" ... Frajeri ne vole kada se na konkretno pitanje nećkate, jer im deluje kao da se folirate ili niste iskrene.

POŠALJITE MU OVO: "Da", "Ne"

"Da li želiš na kafu sa mnom?" Odgovor koji se očekuje je "DA" ili "NE". Bez daljih objašnjenja ili pravdanja. Momci su prilično jednostavni kada je u pitanju dopisivanje i ne vole filozofiranja. Na njihova konkretna pitanja pošaljite konkretne odgovore i videćete kako će sve biti lakše.

5. NEMOJTE MU POSLATI: "Zašto mi ne odgovaraš na poruke?"

Iako ste u glavi sigurno već premotali hiljadu situacija zašto nije odgovorio na poruku, potreban vam je samo još i njegov odgovor. Nastavite premotavanje, ali se suzdržite da ga pitate zašto se on nije udostojio i odgovorio. Možda zaista i ne želi da odgovori, a možda je i zauzet i nije stigao da pogleda telefon. Šta god da je u pitanju, spremite dostojanstvo i suzdržite se od ove poruke. Zamislite kako je njemu kada čita tu poruku, verovatno ima utisak kako umirete za njim i čeznete za porukom.

POŠALJITE MU OVO: U ovoj situaciji nemojte mu ništa poslati

Samo zato što je ignorisao vašu poruku ne znači da se svet srušio. Ukoliko nema potrebu da se dopisuje s vama, zapamtite - nemate je ni vi! Itekako možete bez njegovog odgovora i poruka i pokažite kako neko drugi čezne za vama, dok on gubi sjajnu priliku. Ako se nakon par dana javi kao da ništa nije bilo pokažite mu gde mu je mesto, jer prema damama se tako ne ponaša.

6. NEMOJTE MU POSLATI: "Jedva čekam da te vidim :)"

Osim ako nije dečko s kojim se već duže vreme viđate izbegavajte preterano korišćenje smajlića i slatkih izjava. Momci na ovaj način hrane svoj ego i na ovakvu poruku možda i ne dobijete odgovor kakav želite.

POŠALJITE MU OVO: "Radujem se našem sledećem susretu"

Na suptilniji način mu pokažite da vam je prijatno u njegovom društvu.

Nadlanu / izvor: cosmopolitan.hr

Pogledajte još