Dnevni horoskop za 6. septembar: Težak dan za Vodolije, a za Ribe…

OVAN (21.3.- 20.4.)ARIES

Dan vam donosi nove prilike u radu sa prijateljima. Verujete u mogućnost zajedničkog rešenja u vezi sa poslom koji bi trebalo da vam donese dobre prihode, posebno sa nekim vatrenim znakom. Možete imati proleme u radu sa Škorpijom.

BIK (21.4.- 21.5)TAURUS

Osećate veliku privlačnost prema Vodoliji ili Vagi koji su vam odavano bili naklonjeni. Pokazujete priličnu dozu svojeglavosti u odnosima sa bližnjim iako znate da vam oni čine dobro, ne želite da imate osećaj zavisnosti ili zahvalnosti. Mnogi vas s razlogom kritikuju da ste prilično neskromni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)GEMINI

Ne odustajte od svojih planova čak vam se čini da ih je moguće mnogo lakše realizovati nego što je to zaista slućaj. Ako budete morali da se odlučite između dve podjednako povoljne opcije, izbaraćete onu koja vam pruža više sigurnosti u pogledu mogućnosti da često putujete. Možete proširiti krug prijatelja.

RAK (22.6. – 22.7.)CANCER

Mnogi misle da vam posao prioritet i da samo razmišljate o zaradi i o novom poslu koji bi bio bolje plaćen. Vaš praktični duh dolazi do punog izražaja uz podršku i savete Lava ili Škorpije. Mogli biste napraviti preveliki trošak oko nečega što vam nije neophodno. Dopadate se nekom ko se bavi finansijama.

LAV (23.7.- 22.8.)LEO

Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite oko svega što vam je problem sa nekom osobom koja je mlađa od vas, moguće da je kolega ili član porodice. Dan vam donosi mogućnost proširenja saradnje sa strancima. Trudite se da stalni partner ne primeti šta vas u stvari nervira.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Potrebno je da se dogovorite sa jednim Lavom ili Rakom oko novog posla. Nekome je veoma bitno da ostane sa vama u dobrim odnosima. Ako ste u poslovnoj vezi sa osobama koje rade u banci možete imati nekakvih problema pravne prirode. Ako radite sa osobama sa nemačkog jezičkog područja, moguća je nova ponuda.

VAGA (23.9. – 22.10.)LIBRA

Nove mogućnosti za isticanje za vas su šansa koju treba da iskoristite. Potrebno je da se dogovorite sa Lavom ili Ovnom oko nastavka saradnje. Danas možete da se istaknete u medijima ili sportu. Ne obraćate pažnju na mišljenje mnogih, trudite da se budete što je moguće efikasniji u svakom pogledu da bi vam ostalo više vremena za provod. Dobijate poziv od Raka.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)SCORPIO

Trudite se da niko ne primeti da ste umorni ili prezasićeni nekim događanjima oko vas koji vas prilično iscrpljuju što se najviše ogleda u svakodnevnim obavezama ili odnosima unutar porodice. Želite da od sebe maksimum ali bi bilo bolje da razmislite o godišnjem odmoru ili bar da odete negde na par dana. Dobro se slažete sa jednim Jarcem ili sa Devicom koji su vam desna ruka u poslu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)SAGITARIUS

Imate na koga da se oslonite ali to ne koristite koliko bi trebalo. Pokušavate da na sve što vam se dešava u životu gledate sa vedrije strane. Niko ne može da vas ubedi da grešite u svom stavu prema Jarcu koji vam želi dobro i nećete dozvoliti da vas bilo ko poremeti kada su vaši planovi u pitanju. Moguć prijatan susret sa nekim koga ne poznajete baš najbolje.

JARAC (22.12.- 20.1.)CAPRICORNUS

Probleme rešavate na najpraktičniji način i uvereni ste kako ćete već naći neki izlaz iz situacije. Osećate se dobro u društvu Vodolije koja vam daje dobre ideje u vezi sa poslom. Ako se oslonite na pomoć iz inostranstva to će se verovatno i dogoditi. Pazite da ne dođete u konflikt sa Škorpijom ili Ovnom, naročito ako vam je njihova pomoć neophodna.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)AQUARIUS

Težak dan ako se od vas očekuje da napravite kompromis sa rođakom ili sa kolegom, naročito ako radite u medijima a pri tom ste vi do skora davali sebe maksimalno u tom odnosu a nije vam se vratilo dobrim. Pokušavate da budete racionalni ali ste u stvari prilično osetljivi. Potrebno vam je da se dogovorite sa Lavom oko novog posla.

RIBE (20.2.- 20.3.)PISCES

Danas ste stimulisani kada je u pitanju posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Verujete u mogućnost proširenja poslova. Pokušajte da se izvinite za nešto što vam je veoma bitno, moguće da se radi o poslu sa nekim bez koga ne biste bili tako uspešni. Mogući su vanredni dobici koji će pozitivno uticati na vaš optimizam i finansijsko stanje.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još