HOROSKOP ZA 7. SEPTEMBAR: Rak koči sam sebe, a Vagu očekuje potencijalni dobitak

OVAN (21.3.- 20.4.)

Na vaše poslove danas velikog uticaja imaju Mesec i Venera koji obrazuju napet aspekt a simbolizuju žene tako da bi bilo dobro da, bez obzira kog ste pola ne ulazite s njima u raspravu. Izazovan poziv koji bi mogao da vam donese dobre poslove šanse ne bi trebalo ignorisati. Poziv od jednog Strelca treba da najozbiljine shvatite.

BIK (21.4.- 21.5)

Jupiter u Devici nije baš u nekom sjajnom položaju zbog čega je moguć konflikt sa koleginicama, posebno sa lepim, vedrim i pomalo površnim. Ako vaš posao ima veze sa putovanjima, strancima ili velikim brojem ljudi, budite s njima ljubazni, to je u vašem interesu. Danas su mogući susreti sa nekim novim licima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Ne bi trebalo da ignorišete savete jednog Jarca koji možda nije uvek tako ljubazan prema vama ali je dobronameran i pouzdan što možda niste u stanju da shvatite kao neku veliku prednost. Moguć je razgovor sa Devicom ili Rakom koji će vam se najaviti u posetu.

RAK (22.6. – 22.7.)

Mesec, vladalac vašeg znaka u napetom aspektu sa Plutonom planetom koja ima uticaja na vašu kreativnost može značiti da sami sebi podmećete klipove pod točkove. Vaša autodestruktivnost ili nemogućnost da koristite na pravi način svoju energiju potiče od nemoći da utičete na stav jednog Bika.

LAV (23.7.- 22.8.)

Imate veliku podršku Blizanaca, Strelca, Ovna i Vage. Imate na koga da se oslonite. Mnogi su vam naklonjeni i spremni da sa vama obnove saradnju, posebno kada je u pitanju posao do koga vam je iskreno stalo.Osećate se dobro u društvu starijih od vas sa kojima možete slobodno da razmenjujete ideje.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Trudite se da izađete u susret Jarcu, Lavu ili Škorpiji i činite sve da biste pridobili poverenje osobe koja bi mogla imati velikog uticaja na vašu karijeru.Rođeni na samom kraju znaka trebalo bi da se ozbiljnije pozabave svojom karijerom. Trebalo bi da nađete način da uspostavite kontakt sa Ribama.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Ne obraćate mnogo pažnje na one koji su spremni da sa vama prošire saradnju, čak ni na nekog ko je više puta dokazao svoju lojalnost. Bićete u prilici da se dogovorite sa Bikom, Ovnom ili Blizancima oko nekog zajedničkog posla koji bi mogao da vam donse dobre prihode.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Naglašeno astrološko polje inostranstva sa tranzitnim Mesecom u opoziciji sa Plutonom, kada je posao u pitanju znači mogućnost da budete uključeni u projekat u koji ćete uneti mnogo žara i strasti ili kreativnosti, posebno u radu sa strancima. Ako očekujete poziv iz inostranstva, nemojte se previše brinuti, stići će.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Nemojte se previše oslanjati na one koji su podjednako bezbrižni kao i vi i koji nisu u stanju da se koncentrišu na neke ozbiljnije poslove. Merkur u Vagi donosi popularnost u poslu u medijima. Imate nečiju veliku podršku ali vi kao da toga niste sasvim svesni, posebno ne ako ste mladi i u nekoj vrsti profesionalne krize.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Verujete da bi neko mogao da vam nečim naudi ili bar da vam nije naklonjen u onom meri u kojoj biste vi to želeli. Dan je mnogo povoljniji za bavljenje stručnim usvaršavanjem, intelektualnim delatnostima, putovanjima nego druženjem sa onima sa kojima nikada ne znate na čemu ste.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Napet aspekt između Meseca, planete akcije u astrološkom polju svakodenvnice i Plutona u Jarcu i donosi mnogo napetosti u odnosima sa autoritetima i onima koji bi želeli da ih tako doživite.Osećate se dobro u društvu Blizanaca, Ovna ili neke Vodolije koji bi mogli da vam ponude neki nov posao ili neki oblik zajedničke saradnje.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Verujete da možete da ubedite Strelca ili Devicu da bi trebalo da prihvate vaš stil rada ili da poštuju vaše odluke, ma o čemu da se radi.Ako niste sigurni da ste u pravu po pitnju izbora koji ste napravili, ma o kom segmentu života da se radi, ne insistirajte na nečemu što vam neće doneti ličnu satisfkaciju.

Izvor: conopljanews.com/Nadlanu

Pogledajte još