JEZIVO: Otkrivamo vam tri najbizarnija ubistva u istoriji

Hiroši Ouči

Radnik u nuklearnoj elektrani bio je izložen radijaciji kada je jedan od reaktora ugrozio bezbednost. Nedelju dana je pokušavao da bude miran i ne diže paniku, ali je posle toga doživeo nervni slom. Telo mu je polako i sigurno propadalo, najpre izunutra. Srce mu je stalo čak tri puta za samo 49 minuta. Umirao je polako i izuzetno bolno, a doktori nisu mogli nikako da mu pomognu.

Junko Furuta

Sedamnaestogodišnju devojku iz Japana otela je grupa momaka i držali su je u roditeljskoj kući. Bila je podvrgnuta torturi čak 44 dana. Mnogi strani i oštri objekti pronađeni su u njenoj vagini i anusu posle njene smrti. Čak i cigarete. Doktori procenjuju da je bila silovana preko 500 puta dok je bila u zarobljeništvu. Tukli su je svakodnevno. Terali su je da igra razne igre pod uslovom da ako pobedi - može da ide kući. Ipak, to se nije desilo. Njeno telo je pronađeno u buretu.

Gregori Raspućin

Bio je otrovan, ali nije umro. Znao je ko je to uradio, otišao je kod svog dželata kako bi mu se suprotstavio, a on ga je onda nekoliko puta ubo nožem. Vezao ga je, bacio u sanduk, a njega ubacio u reku. Dva dana kasnije, sanduk je pronađen i otkriveno je da se Raspućin zamalo oslobodio pre nego što je izgubio život.

Izvor: Nadlanu

Pogledajte još