BRIJANJE JE POSTALO LAGANICA: 5 dokaza da je Gillette prevazišao sebe

Muškarci su oduvek morali da pomeraju i zatežu svoje lice kako bi svaki njegov deo bio izložen oštrici brijača podjednako. Novi Fusion ProGlide sa FlexBall tehnologijom predstavlja transformaciju brijanja. Jedinstvena Flexball kuglica omogućava brijaču da se savija i time obezbeđuje dodatno kretanje prilikom brijanja i bolje prijanjanje

oštrica brijača konturama lica, a brijanje je dvostruko prijatnije u poređenju sa Fusion ProGlide brijačem bez Flexball tehnologije.

Ovo je petključnih karakteristika potpuno novog Fusion ProGlide brijača sa FlexBall tehnologijom:

1. Potpuno nov spoj drške i glave brijača koja oštricama obezbeđuje čitav niz različitih pokreta, maksimalno prijanjajući konturama lica kako bi se obezbedilo uklanjanje doslovno svake dlake sa lica.

2. Ergonomičnija drška za bolju kontrolu.

3. Redizajnirane oštrice sa tanjim, finijim ivicama i naprednom površinskom obradom koja obezbeđuje nesmetano sečenje dlaka sa manje naprezanja i pritiska;

4. Poboljšana gel traka koja pruža glatke pokrete preko kože;

5. Pruža još bolje brijanje ukoliko se koristi sa proizvodom iste serije – Fusion ProGlide Sensitive gel za brijanje – koji priprema kožu za još prijatnije i komfornije brijanje.

Pogledajte još