HOROSKOP ZA 10. SEPTEMBAR: Device nervozne, Strelčevi - jedan znak vas ogovara

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mars, vladalac vašeg znaka u konjukciji sa Venerom i Mesecom čini vas impulsivnim, kreativnim i spremnim da se bavite nečim što će vam doneti neku vrstu popularnosti. Ove triplanete u dobrom aspektu sa Merkurom čine vas izuzetno spremnim da rizikujete u sferi biznisa, naročito kada je u pitanju posao sa poznatima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Venera, vladalaca vašeg znaka u konjukciji sa Marsom i Mesecom čini vas sklonim razmišljanjima o provatnom poslu koji donosi izvesni rizik. Porodične delatnosti mogu doneti dobrobit i vama i članovima porodice. Nemojte biti previše osetljivi ako budete kritikovani ili ako vas neko bude na javnom mestu 'prozivao' ili ako vam bude nešto prigovarao.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dobijate poziv od jedne Vage ili Device koji su u priličnoj meri opterećeni vašim odnosom, nezavisno od toga da li se radi o ljubavnom ili emotivnom odnosu. Dobro se slažete sa onima koji podržavaju vaše ideje ali izbegnite rasprave u domu jer ste preoseljivi i spremni da se raspravljate za svaku sitnicu. Mesec-Mars-Venera u astrološkoj kući komunikacije čine vas impulsivnim.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mesec, planeta emocija i raspoloženja, naročito promenljivog u strastvenom Lavu donosi mnogo novih ideja, a dobar aspekt sa Merkurom može vam doneti popularnost među kolegama jer ste spremni da se posvetite nekom novom poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Ne bi trebalo da se bavite nečim u čemu nemate dovoljno iskustva.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Vaš znak je izrazito naglašen prisustvom tri planete koje su u dobrom aspektu sa Uranom i Merkurom. Ove dve planete vam daju mogućnost da svoje originalne ideje sprovedete u delo. Tri planete u vašem znaku daje vam potrebnu energiju i emocije koje su neophodne da bi ste uspeli da neko umetničko delo privedete kraju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Prenaglašena astrološka kuća tajni sa Mesecom- Marsom i Venerom čini vas melanholičnim, nervoznim i nedovoljno spremnim da se posvetite nekom ozbiljnijem poslu. Dobićete poziv da se sretnete negde nasamo sa nekim ko je spreman da vam ponudi dobro plaćen posao, moguće da se radi o inostranstvu, najverovatnije o nemačkom jezičkom području ili o Rusiji.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Merkur u vašem znaku donosi vam mnogo toga interesantnog naročito ako se bavite pisanjem, studiranjem ili nekom vrstom stručnog usavršavanja. Nemojte se previše nervirati ako vas ne bude poslušao jedan Strelac i ako ne bude želeo da prihvati vaše savete. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Ovnom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naglašeno astrološko polje karijere čini vas spremnim da uđete u neki nov posao koji bi mogao da vam se isplati ako biste ga radili zajedno sa jednim Lavom, Strelcem, Ovnom ili Vagom.Nemojte biti nerealni kada je pitanju posao sa onima koji su mnogo iskusniji od vas. Želite da budete zapaženi i da dobijete neku vrstu priznanja.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Nekome je veoma bitno da vas fascinira i da vas nagovori na posao koji ima veze sa inostranstvom. Ako ste sami već želeli da nešto tako započnete potražite savet od nekog ko vam je veoma drag. Verujete da možete da se snađete u situaciji u kojoj ste nekom konkurencija. Nemojte se previše opterećivati onim što o vama priča Škorpija.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dobijate priliku da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma interesantan i za koga ste uvereni da je veoma sposoban i da može da vam omogući da dođete do nekog vanrednog novca.Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa nekim ko je uspeo da vas izbaci iz takta i spremni ste da napravite prvi korak da biste nastavili zajedničke poslove od kojih mislite da ćete imati dosta koristi, posebno u finansijskom pogledu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pokazujete veliku inicijativu i spremnost da se angažujete na poslovima koji bi mogli da budu odskočna daska za neke nove poslove. Raduje vas susret sa Ovnom koji vam je verovatno već predlagao zajednički projekat.Veliki napredak moguć je u okviru posla sa strancima, u nauci ili u nekoj delatnosti u kojoj ste usredsređeni na rad sa mladima. Ako se bavite spotom ili poslom koji zahteva da nemate stalno radno vreme, predstoji vam iznenadni poziv iz inostranstva.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Vaši planovi podrazumevaju rad sa onima koji su maksimalno spremni da ulože i energiju i vreme da bi zajendo sa vama pristupili jednom veoma odgovronom poslu.Sunce u konjukciji sa Jupiterom sjajno je postavljeno u odnosu na vaš znak, naročito ako treba da se dogovorate sa nekim oko novog posla ili u vezi sa nečim što vam je veoma bitno. Verujete da ćete moći da se dogovorite sa Strelcem ili Lavom oko zajedničkog posla sa strancima.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još