SILIKONI UDARILI NA SILIKONE: Tamara ispljuvala Staniju kao nikad do sada

Tamara Đurić je počela da iznosi svoj stav o Staniji. Stanija je naime rekla kako je kada je izašla u spoljni svet, sasvim slučajno videla na naslovnici jednog časopisa naslov kako je ćerka Tamarinog dečka ogorčena i kako misli da je ona najveća ku*va.

Tamara vidno iznervirana joj je vratila:

Imam dečka koji je stariji od mene i materijalno je situiran. I ne krijem da mi plaća nešto s vremena na vreme, uostalom to svaki dečko radi svojoj devojcu. Ti si ta koja nema novca. Ja ne slikam du.e, ja se bavim nekim drugim stvarima”, rekla je Tamara Đurić.

Stanija je pričala da ona ima dovoljno novca da izdržava sebe, međutim, Đurićeva nije odustajala.

Vidim da si fejk, fejk se smeješ, fejk se oblačiš. Jedino što možeš da uradiš je da ideš u rijaliti. Ti govoriš o kućnom vaspitanju, o svemu, a moraš da se zapitaš zašto si bila na prošloj Farmi stalno u štali?!”

Zatim ju je pitala kako zarađuje za život, a Stanija je rekla kako je tri godine radila kao krupije u kazinu u Americi, i to joj je najveći uspeh jer je sve te pare odnela majci. Dodala je da je borac.

Tamara je rekla da bi joj bilo bolje da nađe bilo kog dečka, ali jednog, da se uda i rodi dete jer ima trideset godina i niša nije postigla u životu.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još