VODITELJKE NA KOJE SE LOŽIMO: Najduže televizijske noge

Tu istinu još nisu otkrili samo vlasnici i urednici srpskih televizija, koji nam na male ekrane postavljaju akrepe, harpije i druga mitološka bića koje nemamo želju da slušamo i gledamo. Ipak, i kod nas može da se probere nekoliko pari dobrih televiziskih listova i butkica. Krenimo redom.

Dragana Kosjerina (RTS)

Od kad je prešla sa sport kluba na RTS viđamo je ređe nego što bi želeli. A i kad se pojavi na TV-u onda je to obično u dozlaboga dosadnim formatima poput Nedeljnog popodneva ili Naše petorke. Pogledajte s kakvim neiskorišćenim kapitalom raspolaže RTS.

(old_image)

Minja Miletic (N1)

Dugo i pažljivo izučavamo lik i posebno noge voditeljke N1. Uprkost tome što sigurno korača četrdesetim, Minjine noge su i dalje za izložbu.

(old_image)

Kristina Radenković (RTS)

Još jedan neiskorišćeni biser RTS-a. Umesto da statira u Slagalici treba je uvesti u studio da vodi Jutarnji program, a za gledanost će se potrudi Kristina i njene nožice.

(old_image)


Maja Manojlović (Pink)

I Pink duge noge za trku ima. Iako nemamo ništa protiv Jovana Janković i Srđana Predojevića, više bi voleli da nam 2dobro jutro” požele najduže noge Pinka.

(old_image)

Pogledajte još