HOROSKOP ZA 14. SEPTEMBAR: Bikovi - neko misli da lažete, Strelcu je bolje da ćuti jer će biti problema

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Tokom dana Mesec ulazi u Vagu i približava se Svernom Mesečevom čvoru zbog čega ste orijentisani na poslovne prilike posebno na partnerske odnose i na neke nove mogućnosti koje vam se ukazuju na poslu. Ne bi trebalo da se previše nadate ako ste imali neobavezan razgovor sa jednom Škorpijom. Posao koji želite da sklopite ne mora biti pravi izbor iako može izgledati veoma privlačan.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Svesni ste svih svojih obaveza i nećete odustati od svojih planova bez obzira šta vam drugi govore. Trudite se da budete fer prema saradnicima koji se ne ponašaju ni približno tako prema vama. Mnogi misle da imate neku posebnu taktiku i da vam je cilj da osvojite njihovo poverenje, da možda niste do kraja iskreni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Merkur će uskoro krenuti retrogradnim hodom u Vagi što se može loše odrazti na one koji se bave sportom ili umetnošću, koji rade u medijima. S druge strane, možete dobiti ideju kako da nekog nagovore da prihvati vaše planove i želje što bi se moglo povoljno odraziti i na celokupan projekat i na vaš lični status.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ulazak Meseca u Vagu i prelazak preko Severnog Mesečevog čvora čini vas spremnim da uđete u nov poslovni odnos sa nekim ko je prilično nepouzdan ili možda pomalo površan. Potrebno vam je osećanje sigurnosti kada je posao u pitanju. Dobićete vest od nekog u koga imate veliko poverenje a ko ima veze sa strancima ili radi u inostranstvu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne odustajte od svojih planova čak iako vam neko u koga imate veliko poverenje bude rekao da treba da uradite nešto suprotno od onog što ste planirali. Može vas zaintrigirati ideja vašeg kolege ali nemojte brzopleto donositi odluku bez obzira da li je ona pozitivna ili negativna. Dobijate vest o novcu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trudite se da budete fer prema onima sa kojima radite ali mnogi vas iskorišćavaju, posebno vašu plemenitost i pokušavaju da vam nametnu svoj stav. Dobro se osećate u društvu onih koji vas podržavaju u vezi sa idejom koja se odnosi na posao sa strancima. Nemojte biti previše kritički nastrojeni prema Ribama ili Škorpiji.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ulazak Meseca u vaš znak donosi nove poslovne obaveze. Tek u kasnim večernjim satima moći ćete da nađete zajednički jezik sa onima sa kojima inače ne uspevate lako da se dogovorite čak ni oko sitnica, naročito ako ste u zrelim godinama. Što je odgovorniji vaš posao to ste skloniji da verujete da neko radi nešto protiv vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ovo bi mogao biti jedan od napornijih dana jer praktična strana veše ličnosti ne dolazi do punog izražaja zbog pozicije Meseca. Više se oslanjate na intuiciju nego na logiku. Verujete da možete da uverite jednog Lava da treba da vam veruje kada mu dajete savete za njegovo ali i opšte dobro. Jedan Rak je spreman da vas u nečemu zameni i učini uslugu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Naporan dan posebno za one koji žele da sve završe što je moguće brže i koji nemaju mnogo nerava da se raspravaljaju ili ubeđuju oko nekih bitnih pitanja. Nemojte insistirati na svom stavu ako niste sigurni da ste u pravu ili ako znate da bi to moglo doneti nekakve probleme u radu sa šefom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Iskorisitite naklonost nekog Lava ili jedne Škorpije, i krenuće vam nabolje.Možete naći način kako da izađete iz problema, posebno poslovnih, ako ste spremni da uložite poveću svotu novca u posao, iako nemate garancije u pogledu uspeha. Devica je prilčno nepoverljiva kada joj pričate o realnosti vaših planova.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Kako dan bud odmicao tako ćete i vi biti u sve boljoj poziciji posebno ako treba da razgovarate o nečem bitnom sa jednim Bikom ili Rakoma mogli biste obaviti potrebne razgovore sa šefovima i saradnicima, naročito ako treba da započnete saradnju sa strancima. Ne odugovlačite sa donošenjem važne odluke.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Vaše ambicije nisu male ali niste naročito organizovani ili se ne usuđujete da krenete u nove poslove bez podrške onih na koje računate. Verujete da će vam jedan Strelac dati koristan savet ali ako se dvoumi u poslednje vreme, pitajte Ribe i Raka za sve što vam je nejasno. Sa Vagom i Ovnom ne možete lako naći zajednički jezik.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još