RASKRINKANE SU: Evo šta sve rade devojke kada odu grupno u kupatilo

Činjenica je da žene obožavaju da idu zajedno u kupatilo, ali je muškarcima oduvek bila misterija šta se tamo događa. Sada ćemo vam konačno otkriti!

Šminkaju se

Kad god izađu uveče i naiđu na ogledalo, one će popraviti svoju šminku. Dodaće još malo karmina ili sjaja za usne, popraviti maskaru i frizuru.

Pričaće o onome što se "upravo" desilo

Ako su u klubu videle nekog ko je zanimljiv ili je na njih ostavio bilo kakav utisak, pozitivan ili negativan, one će pričati o njemu ili njoj.

Tračarenje

Pored toga što pričaju o potpuno nepoznatim ljudima, ogovaraće i dobre drugove ili drugarice. Ko se dobro/loše obukao, našminkao, da li se neko napio, koliko dobro igra, da li je neko prevario nekoga... Sve dolazi u obzir!

Fotkanje

Posle šminkanja i tračarenja, na red dolazi fotkanje selfija, ali još uvek nije poznato zašto devojke OBOŽAVAJU da kače fotke iz kupatila.

Provera društvenih mreža

U kupatilu se redovno proverava šta ima novo na Fejsbuku i Instagramu, a usput se, naravno, i kače selfiji.

Analiza ljubavnog života i svih problema

Nemoguće je da odlazak u toalet prođe bez malo kuknjave. Žale se ili na to da ih dečko nervira, ili što nemaju dečka, ili na to kako ih neko smara jer ih muva. Dokaz da se ženama ne može udovoljiti.

Na kraju zapravo i piške u kupatilu

Kada shvate da se unutra nalaze već predugo, onda završe u kupatilu ono zbog čega su i došle. Taj deo posla traje najviše 30 sekundi. Potom se vraćaju na žurku koja se skoro i završila.

Izvor: Nadlanu

Pogledajte još